יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

כמה זמן אתן "נותנות" לנסות להכנס להריון עד שפונים לרופא לעזרה? אני ממש לא יודעת מה לחשוב כי כל אחד אומר זמן אחר?

אמממ....

רשמית מדובר על סיכוי של 95% להיכנס להריון תוך שנתיים. מרבית הרופאים אחרי שנה של נסיונות כבר מתחילים לשלוח אותך לבדיקות. אישית בהריון הראשון כבר אחרי 3 חודשי נסיון הלכתי לרופאה- וזה היה צעד חכם. אבל הייתה לי הרגשה שיהיה לי קשה ואזדקק לעזרה.... הפעם אני כבר מנסה שנה, ועדיין לא חושבת ללכת לרופאה. אני בטח אניח לטבע לנסות את שלו עוד חצי שנה בערך- ואם עד אז לא יקרה כלום- אז אני אכנס שוב לסרט הזה....

זו הדילמה שלי

אני ממש אבל ממש רוצה ובסך הכל מנסה 3 חודשים , מצד שני אני לא צעירה( גם לא זקנה אבל מילא ) ואם יש טפו טפו טפו איזו שהיא בעיה אז אני מעדיפה "לתקוף " אותה כבר עכשיו ולא לחכות. נשמע הגיוני?

מעקב זקיקים עוד לא הזיק לאיש....

בכל מקרה לכי לרופא- תעדכני אותו, תבקשי מרשם לחומצה פולית (אם עוד אין לך), ופשוט תזרמי. לא בלחץ- אלא כתחנת ביניים בדרך אל ההריון.... אגב- אצלי, חלק מהשיקול של מעקב זקיקים בשלב מוקדם כל כך היה כי לקחתי גלולות 9 שנים- אז לקיחת הורמונים זמן רב כל כך זה גם שיקול.

חניתושה

New member
אני נכנסתי להריון לאחר שנה וקצת

בס"ד ואח"כ הייתה לי הפלה טבעית ועכשיו לאחר כמעט שנה אני מנסה דרך טיפולים וגם ברך הרגילה.

זוג חדש

New member
למה לא לבדוק הכל מראש?

בשביל השקט הנפשי ובשביל לדעת שבאמת הכל בסדר, אני לא רואה סיבה ללכת אפילו אחרי 3 חודשים. אם חס וחלילה מתגלה בעיה, בוכים על החודשים שחששנו ללכת לרופא... עדיף מוקדם מאשר מאוחר. כל אחת והתחושה הפנימית שלה. אני אישית אחרי 5 חודשים כבר הלכתי לבדיקה.

פּוֹנְג

New member
אי אפשר לבדוק הכל מראש...

תאמיני לי שאת לא רוצה לעשות צילום רחם מראש רק בגלל שאולי יש בעייה. ממש לא כדאי להתחיל בסבבים של תרופות ובדיקות שלא לצורך. לא סתם הרופאים לא מוכנים (נו טוב, חלק מהרופאים) להתרגש מנשים מתחת לגיל 30 שמנסות פחות משנה. עדיף מוקדם מאשר מאוחר רק במקרה של זוג מעבר לגיל מסויים או כשיש בעיות ידועות. ואחר כך קוראים לנו מלחיצות

זוג חדש

New member
צודקת ב- 100%

כוונתי היחידה היתה שלעשות מעקב זקיקים ולעשות אולטרסאונד וגינלי לראות שהכל תקין, כן אפשרי לעשות מיד בתחילת התהליך. כמובן שיש המון בדיקות שנעדיף לא לעשות סתם בשביל להירגע. אבל אסור להיות שאננות

28קטנה

New member
אני מנסה ../images/Emo117.gif../images/Emo167.gif../images/Emo169.gif|../images/Emo170.gif

כבר שנה ועדיין לא פניתי לרופא מעבר לרופא הנשים הרגיל שלי . איזה אייקונים מדליקים!

mishi1

New member
אמא שלי אומרת ש:

אמא שלי מאוד חכמה והיא עובדת בתחום של שירותי בריאות (לא, היא לא המנקה עם המטפחת)והיא אומרת שלפני שנה של נסיונות אין בכלל מה להלחץ. מיותר ביותר סתם להלחיץ את עצמך כבר אחרי 3 חודשים. תנסי לאתר ביוץ

למעלה