יש לי שאלה.

sivani

New member
יש לי שאלה.

מצטערת שלא כתבתי,כמויות שיעורים. אבל אל תדאגו,אני פה מפקחת. אתם מסתדרים אחלה גם בלי השטויות שלי. אבל יש לי שאלה,לכל מי שכאן ויצא לו לדבר איתי הרבה: אתם חושבים שאני לוקחת דברים קשה מדי? זה חשוב,בבקשה תענו בכנות.אני לא נעלבת מכלום.

Gaily Trinity

New member
את העיניין עם הפרסי אולי כן...

וחוץ מזה מה יש להעלב זו לא תכונה כזו נוראית...

alon114

New member
בואי נבדוק... ../images/Emo22.gif

מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי מילקי אם עכשיו את מטפסת על הקירות, צורחת, נשבעת שאת הולכת להרוג אותי ברגע שאת רואה אותי ומתכננת לצייר לי גרפיטי על הדלת של הבית, יש להניח שאת לוקחת דברים ברצינות. אם את עכשיו צוחקת, זה סימן שאת בסדר גמור.

sivani

New member
אלון,חבל שאבא שלי לא הקפיץ אותך

הביתה מהקהילה,ככה הייתי מגלה איפה אתה גר. תזכור שאנחנו עוד ניפגש מתישהו... ואל תזכיר לי מילקי,פרסי!
דרך אגב,היה פיקניק ישראלי ביום ראשון בג'ריקו ביץ' הלכת?

alon114

New member
שכחת שלא הייתי פה?

אני טיפסתי על הרים ביום ראשון. לא, לא נתקלתי בשום דוב. פעם הבאה שאת בג'ריקו תבואי לבקר, אני גר ממש ליד.

sivani

New member
האמת שלא הייתי.

זה למה שאלתי אם אתה היית
המ...איך היה? בעצם את זה תכתוב למסרים,שלא נתחיל פה להציף וכאלה
לא רוצה,לא באה לבקר,בטח תדביק על הקירות של הדירה תמונות של מילקי.

MissUnKnown

New member
____

את רוצה את דעתי??? תאמת שנירא לי שכן לפחות לאחרונה...אבל גם נירא לי שיש עלייך יותר לחץ עכשיו יותר ממה שאת מוחנה להודות... מצד שני את כול הזמן אומרת נגיד בקשר לפרסי שתקכחי אותו ושילך להזדיין ודברים כאלה אבל בתכלס מה את עושה את ההפך.

sivani

New member
הפרסי הוא הסטוריה,בובה

ועל איזה לחץ את מדברת? אני פשוט ממש מנסה להבין מה עובר עלי...

נעמצי

New member
סיוני, איך איינשטיין אמר?

הכל יחסי יחסית אלי, את לוקחת הכל בשיא הקלילות שבעולם. וזה שאת חושבת, ומשתמשת בראש שלך לחשוב עמוק על דברים זה מעולה

למעלה