יש לי שאלה

יש לי שאלה

דבר ראשון אני חדשה בפורום אז שלום לכולם! דבר שני את בת 14 עוד מעט ואבא שלי נרקומן אמא שלי גם הייתה אבל עכשיו היא נקיה ומגדלת אותנו. הייתי רוצה לדעת מה אני צריכה לעשות השביל להכניס לו לראש ללכת לגמילה. הוא אומר שהוא כבר עשה את כל הבדיקות , אז אני רוצה לפחות לתת לו חיזוק, להראות לו שאני לצידו ותומכת בו. אני נורא אוהבת אותו וכל פעם שאני נוסעת אליו (הוא גר בטבריה ואני גרה באילת, הוא גר אצל סבתא שלי) כואב לי לראות אותו כל פעם הוא במצב יותר קשה מפעם שעברה. אני פוחדת מאוד שיקרה לו משהו. איך אני יכולה לחזק אותו לתמוך בו ולעזור לו?

rasta girl

New member
פשוט להיות שם בשבילו...

זה מה שאת יכולה לעשות, "להכניס לו לראש" את לא יכולה את רק צריכה להוות בשבילו מטרה להגמל ולהשאר נקי, תראי לו שאת זקוקה לו בבית ולא בטבריה שיהיו לכם חיים נפלאים ביחד... רק שיעזור לעצמו, תאהבי אותו למרות הכל. אהבה זאת מילת המפתח!!

urizv

New member
שלום לך

יש כאלה שקשה להם להגמל, מבחינה נפשית זה קשה מאוד. לכן יש אפשרות להתקבל למרכז יום, ולקבל טיפול במתדון שהוא תחליף סם להרואין בעיקר. ידוע לי בטבריה נפתח מרכז חדש של משרד הבריאות, שבימים אילו מקבל מספר רב של נרקומנים חדשים. אם את רוצה פרטים נוספים או אם אביך רוצה את יכולה לפנות אלי במסר או דרך האי מייל שלי.

tiger

New member
אני מקווה שקיבלת תשובה...

ולו חלקית על השאלה הכל כך קשה שלך.אני הייתי מציע לך לירשום את האינפורמציה שURIZV כתב לך.מתדון זה לא קסם אבל זה לפחות עוזר לבנאדם לחזור לחיים. t

למעלה