יש לי שאלה

ת י ת י

New member
יש לי שאלה

נכון שגוקו הופך להיות סופר סאיין אבל למה בסדרה הוא יהיה רק סופר סאיין דרגה אחת

humi

New member
מה ???

לא הבנתי בדיוק את השאלה... התשובה לפי מה שהבנתי: הוא לא הופך רק לסופר סאיין רמה אחת אם אני לא טועה אם כן תתקנו אותי

ID3D

New member
אם אני לא טועה קיים דבר כזה בAF

בדרגון בול אי אף (למי שלא יודע, אפטר פיוצ'ר, יצרו אותו שני חובבנים, והוא לא רשמי, אבל בהחלט יפה), יש סופר סאיין 5 6 ו7... אבל זה לא קשור לדרגון בול זי. סתם הייתי חייב להזכיר.

ID3D

New member
אני יודע שזה חובבנים, כתבתי אבל זאת

סדרה, הם ממש הכינו סדרה, חובבנית עם ציור לא רע, אבל עלילה צפויה מאוד.

לפני כמנה חודשים מישהו סיפר לנו

שהולכת להיות לסדרה עונה בשם DBV. אז בתגובה לו כמה ילדים התחילו לקשקש על סדרה בשם AF או משהו כזה שבה גוהן שותה שיקוי שהופך אותו לרשע ושורף את הבית כשצ'יצ'י וגוטן נמצאים בו. והם מתים. אז בגלל שלגוקו אין לב להרוג את גוהן, וג'יטה עושה את זה. ואחר-כך המטרה העיקרית שלהם זה להציל את גוהן. וזה ממש לא צפוי לדעתי.

roychu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!

איזה *צונזר כי אני מנהל הפורום*! זה אני ושלומי עשינו את זה! עבדנו על תום! חחחח....

עוד אחת

New member
גם לי יש שאלה:

אילו לגוקו ולקאמה סאנין היה אותו כוח פיזי ומהירות ושניהם היו הולכים מכות, מי לדעתכם היה מנצח? כלומר, מי משניהם נלחם יותר טוב ביחס לכוחו? להפתעתכם, אני חושבת שהתשובה היא גוקו. עם כל הכבוד למיומנות הלחימה הגדולה של קאמה, אין אבל פשוט אין מיומן כמו גוקו(חוץ אולי מוג'יטה). אבל זאת רק דעתי. מותר לכם לא להסכים.

Taker Sucks

New member
אני ממש לא מסכים(ספויילרים מ DB)

גוקו חזק,אבל אבל הוא לא כזה טקטיקן, היה להם קרב לקמא סנין וגוקו-שהם היו כמעט באותו כוח,אבל קמאמ ניצח כי הוא יודע להששתמש בהיתרונות שלו והוא יותר חכם. יש כאלה שאומרים שהוא ניתח רק כי הוא היה גבוה יותר, אבל האמת היא שגוקו רימה- תחילה בהיפנוט שהוא קם ממנו רק בגלל שבורמה צעקה שיש אוכל, ואחרי זה שהפך לקוף אז קאמא סנין ביזבז את כל כוחו כדי לפוצץ את הירח. וגוקו יחסית לכוחו לא כל כך חזק: דוגמא: שהוא נלחם נגד גנרל טאו בפעם הראשונה- הבדל הכוח בינהם היה 12 וטואו ממש קרע אותו. ושקאמא סנין נלחם נגד טיאן ב טורניר הלוחמה ה 22 - לא קאמא סנין היה 139ולטיאן היה 180 וקאמא היה מנצח אם הוא לא היה פורש באמצע.

למעלה