יש לי שאלה...

Stillwater

New member
יש לי שאלה...

לכמה אנשים כאן יש את כל האלבומים של נירוונה? (לא כולל האוסף)

Hairspray Queen

New member
חוץ מהמודי בנקס, אבל

חברה שלי הביאה לי שני דיסקים עם כל הנדירים!

life style

New member
יש לי הכל....

אבל על המחשב - לא קניתי הכל הורדתי יש לי רק את נרוומינד בדיסק

made in china

New member
לא לי...

יש לי רק את בליץ' מפאת חוסר תקציב, אבל אני הולכת להשלים את האוסף

E GirL

New member
איזה כיף לך!!!

לי אין שום דיסק מקורי, הכל צרוב
אני רוצה לקנות,אבל אני פשוט מתלבטת בין Nevermind ל-In Utero..

מאוד כדאי

זה לא שהוא מחדש הרבה,אבל יש שם ביצועים מדהימים. בייחוד אני אוהב את פולי בגרסא החשמלית. פשוט ביצועים מעולים. ויש גם את ספאנק טרו שזה שיר מעולה. ובכלל גם מה שקריס כתב מעניין מאד.

Stillwater

New member
לי יש הכל חוץ

ממדי בנקס ואני לא כ"כ בוטחה שאני אקנה אותו בזמן הקרוב ואפילו קצת רחוק יותר. טיפה מיותר, לא,לא זה לא מיותר! פשוט כי יש דיסקים אחרים שאני רוצה לקנות של להקות/זמרים אחרים ולקנות דיסק של הופעה שיש לי את כל השירים קצת פחות דחוף לי עכשיו. יש לי את הגירסה החשמלית של פולי באינססיסייד. האנפלג הוא גם כן הופעה אבל זה אחרת, זה אנפלגד.

ש ו ק ה

New member
לא ראיתי את מאדי בנקס בשום

מקום והוא נראה לי דיסק שווה איפה אפשר לקנות אותו? ליש יש את אין יוטרו, נוורמיינד, אנפלאגד, דיסק של הופעה ואני חוסכת לקנות את בליץ' הכל צרוב

whatever4

New member
תלוי באיזה איזור את גרה...

בקניון הגדול בפ"ת יש את המאדי בנקס בטאוור רקורדס

Stillwater

New member
כן...

בטאוור רקורדס באבנת הם מביאים דיסקים של נירוונה בכמות עצומה. ביום שלישי הלכתי עם חבר שלי לסרט ונכנסנו לטאוור וחיפשתי דיסק (אח שלי הביא לי שובר מתנה אלקטרוני, סתם ככה בסוף לא קניתי) וכשהסתכלתי סתם ככה בנירוונה היה שם מלא דיסקים של מאדי בנקס. תמיד אפשר גם לנסות בטאוור עזריאלי ואם את לא מוצאת איזה דיסק פשוט תבקשי מהם עזרה השירות שלהם מצויין. פעם אחת לא מצאתי דיסק אז הם הלכו לחפש לי בכל החנות ובמחסן אחרי איזה רבע שעה הוא המוכר חוזר לי עם הדיסק!

ש ו ק ה

New member
אני בי-ם ובטאוור פה

ובטאוור פה יש את נוורמיינד בליץ' אין יוטרו ואת הבוקס סט... אפילו את האנפלאגד לא ראיתי... אולי מישהו יודע על חנות אחרת באיזור שיש בה את מאדי בנקס? תודה

למעלה