יש לי שאלה...

Shinobi

New member
יש לי שאלה...

מתי ויג'טיה יהפוך לסופר סייאן אמרו לי שבסאגת גארליק ג'וניור אבל אני לא בטוח מישהו יכול לענות לי נ.ב לפני כמה ימים שאלו אותי מה פרוש השם שינובי. שינובי היא נינג'ה מסדרת משחקי איירקד ישנה ומצליחה השם השני שלי בתפוז הוא yamcha

digiash

New member
ויג'טיה MY ASS!

אומרים בג'יטה/וג'יטה או אם אתה אידיוט מקיטה..

VEGOKU

New member
../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה..... אני חושב בפרק 114 (לפי הגרסה האנגלית) בסאגה של האנדרואידים. נצל"ש מישהו יודע בבקשה איפה אני יכול להוריד את הסאגה של cell?? אני בפרק 124 כרגע ואני לא יכול להמשיך כי את הפרקים הבאים בקאזה. (ז"א יש אבל הם שוקלים המון) אני מחפש את הפרקים ששוקלים 14-16 מגה.... PLEASE!

ashkeloni

New member
יש לי אתר שיש בו את כל הפרקים

אבל אני לא בטוח שמותר לתת אתרים בפורום... זה מותר? ודרך אגב... הפרקים שמה שוקלים 30 מגה בגירסת ה-RM זה בסדר בשבילך?

VEGOKU

New member
תודה אחי. ../images/Emo24.gif

אבל אם אתה מתכוון ל-anime.u.nl אז יש לי אותו כבר, אבל תודה בכל זאת.
אני פשוט מנסה להוריד רק את הפרקים ששוקלים 14-16 mb וגם שיהיו בפורמט של media player בגלל ש-real player זה לא נגן בסיסי. כי אחרי זה אני גם צורב אותם, יש לי כבר את הסאגות: FRIZA, GARLIC, BUU,KID BUU, FUSION, World Tournament, BABIDI, Cell Games Saga (חסרים כמה פרקים), Trunks Saga. עכשיו אני בפרק 124 ואני במתח! אני כבר מת לראות מה קורה! THX ANYWAY.

Ryuu Akuma

New member
כן באמת..

לדעתי או שהיית סתם עצבני או משהו.. קודם כל זה שינובי..הוא פה דיי הרבה זמן.. אז אל תמהר למסקנות.. חוץ מזה שאי פעם שמעת ווג'טיה ? ועוד האות י' במקלדת היא מתחת ל-ט'.. אז תחשוב קצת ותראה שזה לא היה בכוונה.. לא צריך סתם לעצבן..

למעלה