יש לי שאלה...

Ryuu Akuma

New member
יש לי שאלה...

ואני שומע כל מיני גרסאות לה אז תנו לי תשובה ישירה של כן או לא... כי זה מעצבן אותי.. ואחרי שקראתי את העצומה של ניקי אני חייב לשאול כדי לקבל תשובה נורמלית !!! בעצומה ניקי רשמה:"...ערוץ הילדים משנים את השמות... פריזה לפאריז..." וממה שאני הבנתי מכמה מקורות.. כולל כמה מהסרטים.. שפאריז זה לא עיוות של פריזה כמו שכמה כאן חושבים... כי ממה שראיתי בסדרה האמרקאית פאריז זה השם משפחה שלו... כאילו קוראים לו פאריז (שם משפחה) פריזה (שם פרטי) ולאח הגדול שלו קוראים פאריז קולר.. ויש להם שמות שונים אבל פאריז זה השם משפחה שלהם... אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה !

Ryuu Akuma

New member
הקפצה !!!

אין הודעות כמעט ולא שמים לב לזה... אז אני מקפיץ !!!

Ryuu Akuma

New member
בונא !!

אנשים חשים באים רושמים הודעה.. אתם אומרים להם שלום... פתחים סוף שבוע פריזה מלא חברה עונים.. אני שואל שאלה מסכנה בפורום של מלא חברה שאוהים DBZ.. על פריזה שבמקרה זה סוף שבוע עליו... ואף אחד לא יכול לענות לי ?!!!!! זה גם מעיין הקפצה...

Kyen

New member
תרגע, לוקח קצת זמן לענות. אנחנו לא

חיים פה.. ובכל מקרה, השם משפחה שלו זה לא פאריז יש את פריזה, את קולר ואת קינג קולד בשום מקום לא מוזכר השם פאריז

digiash

New member
...

1- יכולת לשרשר את זה לשרשור של פריזה... 2- אין לי מושג אבל אם זה באמת נכון אז זה מסביר למה קראו לו מר פאריז... מחשבה מעניינת

Piccolo

New member
אני לא חושב שזה ככה..

עבר הרבה זמן מאז שראיתי את הסאגה של פריזה ביפנית... אני לא זוכר שאמרו שם משפחה.. בכלל, הם כמעט לא מזכירים שמות משפחה בסידרה, אז דווקא עם פריזה כן? וגם אם יש, זה עדיין לא ברור למה ערוץ הילדים החליט להשתמש בשם משפחתו של פריזה ולא שמו הפרטי כמו שעשו ביפנית ובאנגלית.. לדעתי הם אומרים "מר פאריז" כי ביפנית והאנגלית מכנים את פריזה בכבוד כזה.. כמו - לורד פריזה.. או משהו כזה.. לא זוכר.. בכל מקרה, רוב הסיכויים שהם שינו את השם שלו.. כמו שהם שינו חלק מהשמות...

למעלה