יש לי שאלה..

fenderit

New member
יש לי שאלה..

מי נחשב לגיטריסט הכי טוב בגראנג'?

Cheezus

New member
אני לא חושבת שיש מי ש"נחשב" הכי טוב

נראה לי שהכי מראה יכולת טכנית זה קים ת'ייל. מה דעתכם?

האמת שאני לא כל כך מתלהב ממנו....

טוב, אולי זה בגלל שאני כל כך מתלהב מסאונגארדן בכלליות. נראה לי שבקשר ל"יכולת טכנית", אני הכי מעריך את מייק מקריידי, ואפשר להרגיש בזה מאוד אפילו בריוט אקט האחרון.
unified theory-wither
לא יכול להפסיק....

indifferent

New member
זה רק...

.....נידמה לי או שאתה באמת מחשיב את CREED כלהקת גראנג' או בכלל כלהקה ששוה משהו. אני לא מבין אותך.

Long Distance

New member
לא אחי, לא נדמה לך

CREED היא הוכחה שלמרות נפילתו של הגראנג', יש אור בקצה המנהרה. וכן, אם תקשיב לעבודת הגיטרה הנפלאה של טרמונטי תבין למה אני מתכוון.

Cheezus

New member
קריד היו בהתחלה שלהם להקה עם המון

פוטנציאל, אבל האלבום האחרון היה נפילה נוראה שלקח אותם לכיוונים אחרים מאלה שחשבנו שיזכיר לנו את ההשפעות המקוריות על המוזיקה שלהם.

aviv_b

New member
לא מסכים

האלבום האחרון של קריד הוא יותר מטוב. הלהקה עשתה את מה שהיא בדיוק רצתה. יצא לה דיסר עם המון סממנים דתיים. ואני חושב שבצדק כי הדיסק נכתב אחרי בלאגן קטן שהיה ללהקה עם פרל ג'אם.

super joby

New member
נו באמת...

חיקוי של פרל ג'אם. אין שום חוכמה בלחקות צליל של להקה אחרת...

Long Distance

New member
יש הבדל...

בין חיקוי, ללהקה שמושפעת מלהקה אחרת. כמו שפרל ג'אם הושפעו מגרין ריבר, ככה קריד הושפעו מה-JAMים. כמו שאתה מקבל את הגנים של ההורים שלך, ככה הסולן של קריד יושפע מאדי ודר, שמהווה "אבא" להרבה אמנים צעירים שמנסים את מזלם בקידום הסצינה.

Jam Head

New member
לפי דעתי..

מייק מקריידי , יש לו באמת יכולת מאוד מעניינת.

קריד הם לא חיקוי

זה שהקול של סקוט סטאפ זהה לקול של אדי, זה לא אומר שהם חיקוי של פרל ג'ם. אני ממש מעריך אותם על ההתמדה שלהם בשורשים, בגלל זה גם קניתי את human clay, שהוא לדעתי דיסק ממש טוב, מומלץ אפילו.

aviv_b

New member
מסכים. creed - להקה מצויינת

ותפסיקו עם הנוסטלגיה. ולפסול כל אחד. קריד לא יהיו אף פעם אחת מענקיות הגראנג'. אבל הם בהחלט להקה מצויינת.

DinoJr

New member
creed

creed זאת להקה שלא מצפים יותר מידי ממנה. לא מצפים שתחדש או תעשה משהו מקורי, רק שתמשיך לעשות מוזיקה קליטה עם הסאונד שלהם, שהוא אולי גראנג'י או מזרחי או מה שלא יהיה. כנ"ל עם הליריקה. אז אתם אומרים שהם באמת ניסו לחדש ולעשות משהו ולא הצליחו? פרטים בבקשה.

elknetld2kil

New member
אם אתם אומרים שקריד מחקים את

Pearl jam אז אני יכול לתת לכם לפחות עוד עשר להקות עם קול דומה לזה של אדי...

m e r a v

New member
דיי עם זה!!

קריד לא מחכים את פארל ג'אם !!!! למה הויכוח הזה תמיד מופיע ??

חחח מזכיר לי תמיד ויכוח על זה שאואס

יס מחכים את הביטלס.... חחח משעשע... אני לא יודע למה אנשים חושבים ככה זה ממש לא נכון...

למעלה