יש לי שאלה

עו מר 5

New member
יש לי שאלה

כבר התחלתם לכתוב את ספרי המחזור שלכם? אנחנו כן, והשבוע באחד משיעורי תנ"ך (אותם מלמדת המנהלת השנואה שלנו עדנה עליה השלום) ישבתי בכיתה והרגשתי שאני חייב להשפיל אותה איכשהו בספר מחזור, זה מה שיצא לי... כ- כל הזמן לנו דואגת ל- לנו לא מוותרת ב- בנו גוערת, אך בגלל שאותנו היא אוהבת. ה- היא לא יכולה לשבת בשקט. מ- מעבירה לנו חכומה כ- כדי שנסיים עם בגרות מלאה ו- ונהיה תותחים בצבא ע- עם רונית ורחל ר- בלתי אפשרי להכשל ת- תודו שאתם אותה אוהבים. מה אתם אומרים? אני שוקל להכנסי את זה לעלון, כמובן שאם זה ייכנס אז זה יהיה בלי המקפים.
 
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחה...

ענק !!! אהבתי !!! אנשים !!! חשיפה ראשונה בפורום שמיניסטים !!!
הנוסח המקורי של מה שכתבו עליי בספר מחזור !!!
היא חופן ביישנות ומלא חופנים של רגישות... היא גם מעולה בספרות... אוהבת לקרוא ואוהבת את משינה אבל בעיקר שינה... למרות המסטיק הנצחי בין השיניים... אין לטעות - יש ראש על הכתפים !!!
שמאלצי, דביק , גורם לבחילה קלה והעיקר ממש לא מתחרז !!!
כן, החרוזים באו בשנים מתקדמות יותר כנראה...
בעניין משינה - אין תגובה !!!
בעניין המסטיק - טוב נו...
אגב, המחנכת של הכיתה כתבה על כל תלמיד...
 

עו מר 5

New member
טוב נו, זה המחנכת כתבה

מה את מצפה ממנה? כשהמחנכת שלי נולדה עדיין לא היו שיעורי היסטוריה. אם את מבינה למה אני מתכוון.
 

snir leoman

New member
מה רשמו עלי בספר מחזור

היי שלום, התנדבתי לכתוב לספר מחזור אצלנו בכיתה וכתבתי קצת על עצמי ואני מרגיש שנוסח קצת מופרז... מה אתם אומרים? "בחור מדהים ומקסים, אותו כולם אוהבים, תלמיד חכם וחתיך מדהים, מסוק הזמין אצל ההורים" (למי שלא מבין את המשפט האחרון זה בגלל שזה קשור לסיפור רקע של הספר מחזור...) צנוע מדי לא?
 
קטלני ביותר...

תכניס תכניס!!!!!! גם אנחנו כבר התחלנו עם הספר מחזור... דיי מזמן.. אני גם צריכה לכתוב כמה סיכומי כיתה לספר מחזור...
 
למעלה