יש לי שאלה

אושרה1

New member
לא כי פשוט כולם מדברים ככה

בס"ד כאילו הם מכירים מימים ימימה אושרה

FriendlyFriend

New member
אההה חחח

זיוואני (sivani) מכירה המון מהאייסיקיו וכמה בפורום היא באמת פגשה, האחרים פה לא..(אולי שניים, לא יודעת)...

שרוך

New member
אני מכיר אותך אושרה ../images/Emo8.gif חדש בפורום

בס"ד הי לכולם אני פה, אני חדש את האמת אני לא מכיר אף אחד אבל הנה ההודעה שלי שהגעתי לכאן רציצי להוסיף משהו היה לי ניסיון של לגור בחול לתקופה ממש קצרה אני יודע כמה זה לא פשוט הי לכולכם באתי לפה מתוך סקרנות ואתהבתי והחלטתי להשאר כי אני חושב שיש לי מה לתרום אני גם נער דתי בן 15 פעיל בבני עקיבא (תנועת נוער דתית) אז אם יש לך משהו לשאול בשביל זה אני פה ולא להחזיר אותכם בתשובה יש לך את הניסיון עם חול בקשר לדת אז בקשר לדיון לכו לאתר מורשת יש לכם מקום לשאלות אתם מוזמנים להכנס שרוך

CosmikDebris

New member
בני עקיבא...

תורה ועבודה... חבל שזנחו את העבודה. דתיים סוציאליסטים זה מגניב

gaily

New member
הם לא זנחו את העבודה עבדנו איתם

המון כשגרתי בקיבוץ... הקיבוץ שלי היה מהנוער העובד והלומד ככה שזה יצא טוב... זה נחמד דרך אגב
אה ועוד משו האייקון שלי זה
... :-|

sivani

New member
גרת בקיבוץ של הנוע"ל!? איזה?!

*מקנאת עד עמקי נשמתי*

שרוך

New member
למה אתה חושב כך ?

בס"ד הי לשאול רצתי לדעת : א. מה זה דתי סוציאלסיט? ב. ומדוע אתה חושב שב"ע עזבו את העבודה בני עקיבא אומנם נעשת יותר דתית (זאת דתי האישית) אבל את נושא העבודה היא לא מפסיקה אני מכיר משהו ממקסיקו שב"ע תרמו לו מאוד ואני מכיר הרבה אנשים שבזכות בני עקיבא בגולה כן בחו"ל הם כיום דתים ולא חילונים ולא עזבו את היהדות ואחד מהם הוא אבי ועל מעשיה של בני עקיבא יקח לי לספר לכם שבוע מה היא עושה לקהילה !! אז קחו את זה לחומר למחשבה בני עקיבא היא תנועת הנוער הגדולה בארץ !!! שרוך

sivani

New member
בני היא עקיבא היא ממש אבל ממש

לא התנועה הכי גדולה בארץ הכי גדולות אלה הנוע"ל (שולט!) והצופים,והתחרות ביניהם מאוד צמודה. בקרוב יתפרסם המפקד השנתי.

CosmikDebris

New member
אוקי

דתי סוציאליסט זה בן אדם דתי שהוא סוציאליסט גם. כל הקטע של העבודה בבני עקיבא זה הסוציאליזם. כמו התנועות שהתחילו ת'מדינה (השומר הצעיר, הנוער העובד והלומד (זה השמות אני כבר לא זוכר)) זה של מעמד הפועלים. ובני עקיבא היו התנועה הדתית כנגד התנועות נוער החילוניות הסוציאליסטיות. אולי בארצות בחו"ל החלק הסוציאליסטי עדיין חשוב, אבל בישראל התנועה איבדה את כמעט כל הערכים שלא קשורים לדת. אבל זה כל תנועות הנוער. ובקשר ליהודים בחו"ל, כולם נהיים ימיניים קיצוניים פאנאטים. כסף משחית.

למעלה