יש לי שאלה...

Speedster

New member
יש לי שאלה...

בצו ראשון - למה בעצם עושים ראיון ? האם יש לזה מטרה ? או שהצבא עושה את זה על מנת להוציא מידע מהבן אדם, שעלול להשפיע על הגיוס שלו ? למשל, את חבר שלי שאלו אם הוא עישן גראס - והוא אמר שכן. הוא אמר שהחיילת דיברה איתו בסבבה כזה, ואמרה לא שכולם מעשנים... היא גם שאלה אותו אם הוא עשה פעם דברים לא חוקיים, ושהוא חשב לא לענות, היא אמרה לו ששום דבר לא יוצא מחדר... אז היא בילפה עליו ? ומה לעזאזל המראינים רושמים בראיון ? גם שאני היתי, הם רשמו משהו על דף ! מה זה לעזאזל ?

Speedster

New member
דרך אגב...

לא ידעתי שזה פורום לחיילים "גאים"... טוב.. Whatever... פשוט אין עוד פורום על צבא...

utopia 111

New member
אני מקווה שאני יכול לעזור...

אני הייתי אתמול בראיון האישי, ואני חושב שהלך לי בסדר. יצא לי לעשן גראס, וידעתי שאם ישאלו אותי, אז אני יאמר את האמת (היא לא שאלה אבל..), וזה מכמה סיבות: הבנות שעושות את הראיון מאומנות בעיקר בלזהות את ההתנהגות שלך, ועדיף שתאמר את האמת, כי אם תשקר, אתה עלול להרגיש אי נוחות, והמראיינת תראה את זה. חוצמזה, יש לי ידיד שהודה בראיון האישי שהוא לא רק עישן גראס, אלא גם ניסה סמים קשים יותר, ולמרות (ואולי בגלל) הכנות, הוא קיבל בסוף תפקיד ממש נחשב, עם סיווג בטחוני ממש גבוה. לפי מה שהבנתי, מה שהן רושמות זה דברים מאוד כללים, כמו תיאורים של הבנאדם (אדיב, רגיש, אנטיפת, וכל מיני ...,) אז בקיצור, לפי דעתי, עדיף לחבר שלך לומר את האמת, ולא לדאוג.

למעלה