יש לי שאלה

• פותח הנושא c5c5
  • פורסם בתאריך

c5c5

New member
יש לי שאלה

האם ניתן לפתוח תחנות מוצפנות ע"י הקשת הקוד של ה- pid , וללא צורך שימוש בכרטיס?

הלווין

New member
למירב ידיעתי הפיד וידאו ואודיו

מסמנים את המספר הסידורי של הערוץ להם הם שייכים בתדר מסויים שבלויין מסויים.הן מבחינת הצליל- אודיו-והן מבחינת התמונה -וידאו-.ללא קשר להצפנת הערוץ. לפי מה שחברי הפורום אמרו בדיעבד כדי לפצח ערוץ צריך לפצח את מפתח הקוד שלו וליצרוב את זה בעזרת צורב לכרטיס ולשים הכרטיס במקלט הלוין. רק שהיום יש יותר הצפנת 2 והקודים של המפתחות מתחלפים יותר מהר כך שגם אם אתה מוצא את המפתח קוד המתאים הוא מתחלף מהר והערוץ נסגר מהר. יותר מזה לא התעמקתי בפיצוח ערוצים.

c5c5

New member
שאלה נוספת

צריך כרטיס חכם על מנת לצפות? אם חייבים כרטיס, אז באיזה אתר אפשר למצוא את הקבצים של התחנות המוצפנות על מנת לצרוב אותם?

הלווין

New member
כדי ליצפות בערוץ מוצפן אתה חייב

כרטיס חכם הנכנס למקלט או הנכנס לקאם הנכנס למקלט. בקשר לאתר צריבה של הצפנת 2 לא מצאתי וגם לא מעוניין לימצוא כי בחלק מהאתרים יש וירוסים .חבר שלי אמר לי שיש אתר שיש בו קודים להצפנת 2 אבל זה למעשה אתר רשמי של חברת מדיה גארד וכדי להכנס לאתר אתה חייב להוריד רשיון בחינם כאשר למעשה מדובר בתוכנת ריגול בערך כמו בקאזה המתחברת אל הנתונים האישיים של המחשב שלך ומדווחת הכול לבלשי חברת ההצפנה. בלי התוכנה לא תוכל להכנס לאתר כי בתוכנה רשום קוד כניסה וכול משמתש מקבל קוד כניסה אחר.אז איך ששמעתי את זה נרתעתי וביקשתי ממנו שלא ידבר על האתר הזה.כי לפי דבריו עד עכשיו אף אחד לא הצליח לנטרל את תוכנת המעקב של החברה.אז שחכתי מהנושא לגמרי.

למעלה