תשובה
או קי אני אעשה סדר. אני דיסלקטית לא מאובחנת אני יודעת את זה כי יש לי בעיות ריכוז, בגלל זה יש לי משקפיים (צילינדר) ובנוסף כל האחים שלי כמעט מאובחנים. הדיסלקציה היא ברמות קלות יחסית או בינונית. יש לי פסיכומטרי 531 הוא השני שעשיתי את הפסיכומטרי הראשון עשיתי בכיתה י"א ובגלל זה הוא גם היה נמוך מאוד בסביבות ה450. יש לי ממוצע משוקלל 85 (בגרות מלאה) אני נבחנת בבגרות קיץ במתמטיקה 4 יחידות כדי לשפר את הממוצע וכדי שאני יוכל להירשם למכללה / אוניברסיטה עובדת סוציאלית. אני לא אעשה אבחון רק בשביל פסיכומטרי כי בבגרות אני יכולה להשיג כל ציון שאני רוצה ובגלל זה לא היה לי גם צורך בכך ומצד שני זה דופק לי את סיכויי ההרשמה והייתי רוצה להירשם לאוניבירסיטה ולא למכללת יהודה ושומרון הייתי רוצה לדעת: 1. מתי נרשמים ואיך? 2. אני בן אדם חכם ואינטיליגנטי למרות שהנתונים שלי לא מראים זאת מה אוכל לעשות כדי להירשם לאוניברסיטה ואיך אדע כי באמת עברתי את הסף קבלה? 3. אני לא מצליחה לעשות סדר בנתוני קבלה שכל אוניברסיטה רוצה והשילוב עם התעודת מצרף למי אפשר לפנות כדי שיראה את הנתונים שלי כמו התעודת בגרות ויגיד לי? 4. מתי עדיף להשתמש במצרף? אני מבולבלת נורא אנא עיזרו לי