יש לי שאלה.

• פותח הנושא miku
  • פורסם בתאריך

miku

New member
יש לי שאלה.

בעצם כמה שאלות... אני גרה בחדר בדירה והייתי רוצה לסדר, ואולי אף לצבוע אותו (אחרי יומיים של ניקיון יסודי) הכי טוב שאפשר. לפי מה שראיתי אצל שואלים אחרים, נולדתי ב 21.2.1076 בשעה 09:25 . אז לשאלות: 1.מה כדאי לשים בכל אזור ואזור (יצירתיות, משפחה וכו') כדי להגביר אותו? 2.האם ספירלה שמים כשהחלון מול הדלת, ואיפה בידיוק תולים אותו (באמצע, קרוב לחלון או שזה לא משנה)? 3.האם חדר ארונות שהדלת שלו סגורה רוב הזמן משפיע ונחשב כחלק מהחדר כולו? 4.יש לי מחשב בחדר, איך מנטרלים את ההשפעות המזיקות שלו?(הוא כבוי בזמן השינה). 5.למה משמש הגביש השקוף ששובר את האור? האם בכל מקרה כדאי לשים אחד כזה בחלון? 6. האם קריסטלים שונים מגבירים אזורים מסויימים? רק התחלתי להתעניין בפנג שואי וזה די חדש לי, משום כך שטף השאלות. אני מצרפת קובץ תמונה של החדר כפי שהוא היום. אשמח לקבל תגובות ותשובות. תודה miku.

היי מיקו, וברוכה הבאה

מה היית רוצה לתגבר בחייך כרגע? ספירלה שמים כשרוצים להאט טיפה את זרימת האנרגיה בחדר או במקומות שבהם יש פינות חדר ארונות שייך לחדר, וכדאי לשמור עליו מסודר ונקי. דלת סגורה אינה מבטלת את העובדה שמשהו קיים... את המחשב כדאי לכסות בבד למשך הלילה. השדה האלקטרומגנטי שיש בו נמצא בו גם כשהוא סגור קריסטל (גביש שקוף) מכניס את קרני השמש לתוך החדר ותמיד נעים להסתכל עליו. כדאי לתלות אותו ליד החלון את מוזמנת להמשיך ולשאול יום יפה
אביבה

yaeliru

New member
עוד עצות

הי מיקו, אני רוצה להוסיף על דברי אביבה. את שייכת לאלמנט מים, קואה 9. באופן עקרוני, את זקוקה לחיזוק של מים, אולם, לא נהוג לשים אלמנטים של מים בחדרי שינה. על כן, לדעתי, יש לחזק יותר אלמנטים של מתכת. (מתכת מחזקת מים). איך מחזקים מתכת? מוסיפים אביזרים בצבעי כסף, זהב, לבן, אפור. למשל - וילונות כסופים או מוזהבים. פסל ממתכת, צורות עגולות (נגיד - שולחן עגול). תמונות בגוונים אלו, שטיח עגול ו/או אפור/לבן. האם את ישנה לכיוון מזרח? אם כן, זהו כיוון טוב עבורך. את מבינה שזו קצת בעייה לייעץ בהתכתבות, כדי לקבל את האפקט האמיתי, מומלץ שיועץ יבוא הביתה, ימדוד כיוונים ויתן הסברים. בלי קשר, אני ממליצה לך להתייעץ בחנות של קריסטלים לגבי קריסטל שינטרל את השפעת המחשב. בנוסף להמלצתה של אביבה, אני גם הייתי מנתקת אותו מהשקע. מקווה שעזרתי, יעל

miku

New member
תודה על ההתייחסות

למרות שזה באיחור תודה שוב.

למעלה