יש לי שאלה

ה-שונית

New member
יש לי שאלה

אז ככה... הולך ומתקרב יום ההולדת של האקס... הראשון מאז... (אתם יודעים מה) אנחנו לא בקשר מאז (אתם יודעים מה)... האם יש מקום להתקשר ולברך? שמא להעביר זאת הלאה, כאילו לא היו דברים מעולם? או אולי יש מקום לשלוח ברכה, אבל בלי טלפון, יעני פורמלי כזה? מה דעתכם? שונית

GUGI**גוגי

New member
תגידי...

את מקבלת גם תשובות משרוטים חזק?? (אם זאת בעלי רזומה..רציני..)

ה-שונית

New member
כש....

כשאני שואלת שאלה בפורום, אני לוקחת בחשבון שיתכן ואקבל תשובה מכולם. אני לוקחת לעצמיי רק את החופש לבחור לאיזה עצה להקשיב. שרוט יותר או פחות, אתה מוזמן לענות. שונית

GUGI**גוגי

New member
שונית !!

לכי עם הלב שלך.. עם הכרת השטח הריגשי!! עיצות יתנו לך מכל הלב !! אבל הדרך לגהנום רצופה... קצת מחשבה ואת כבר תדעי בדיוק איך לנהוג !! שמעי לגוגי..שתשמעי רק לעצמך !! זהו !!

יפעת*

New member
השאלה אם אתם בכלל בקשר

או יותר נכון אם את רוצה להיות בקשר... כי אם התשובה היא לא, אז עזבי. פשוט המשיכי בחייך ותני לו להמשיך בשלו.

ה-שונית

New member
אז זהו....

מצד אחד אני סופר סקרנית לדעת מה קורה איתו... ואני מניחה שגם הוא. מצד שני, אני לא רוצה לחדש קשר, כי אני לא חושבת שזה בריא. החיים שלי השתקמו פלאים... כ``כ הרבה דברים השתנו, והוא אין לו חלק באף אחד מהם. קשה יהיה להשלים פערים, אם בכלל צריך. ואללה, אני בדילמה. שונית

יפעת*

New member
לעולם אי אפשר להפטר מהם ממש

הם תמיד יהיו ``משהו`` שלך. ה-X שלך, הגרוש שלך, ה.... אבל באמת להכניס אותם חזרה לחיים שלנו? נפלא שאת מרגישה שעברת את השלב הזה. השאלה אם הוא עבר, ובאמת היית רוצה שהוא יפתח כל מיני..... אולי באמת הפיתרון הוא לשלוח משהו רשמי? אבל גם אז זה לומר, ``חשבתי עליך, אני זוכרת את יום ההולדת שלך`` ואללה עכשיו גם אני בדילמה ;-)

ה-שונית

New member
מצד שני...

אני לא מאלה שמשקרות לעצמן... כן, אני חושבת עליו (בין לחיוב ובין לשלילה). כן, אני מתעניינת בשלומו (עברנו מספיק ביחד כדי שארצה לדעת מה התפתח) וכן, אני גם יודעת שזה לא יוסיף לי בריאות... טוב, החלטתי.. אין סיבה להזדגזג עכשיו, אני צריכה להתרכז במה שחשוב. שונית נ.ב. רק רציתי להגיד שזה לא הוגן שהיומולדת שלו מגיע לפני שלי... זה תמיד מעמיד אותי בבחינה ראשונה.... אוף

שרי42

New member
שונה....

אני עם גוגי במאה אחוז....אל תשאלי אף אחד...לכי עם מה שאת חושבת ומרגישה שהכי נכון לעשות (תחושת בטן...זוכרת?)

שי33

New member
לדעתי,

אם אין לכם ילדים משותפים, אין לך מה לצור קשר. לשם מה? מסקרנות? מנחמדות? את רוצה חזור אליו? סקס קל ונוח? אין לנו שליטה על מה שקורה בסביבת אהוב לשעבר, אני ממליץ לנתק מגע. כמובן שאצלי בעיה אחרת, אני לא יכול - וגם לה יומולדת עוד כמה ימים ....(לא חושב לקנות מתנה - זה קטע שאתן המצאתם הבנות והאמאהות... ;-) ) שי.

תרימי טלפון בלי מתנות

ולא בא לי לנמק לך חחה. מה יש ? תישמי וזהו ! שלך, ענבר

למעלה