יש לי שאלה איך אני יכול להפוך את המשחק מן משחק על מסך מלא למשחק על מסך קטן? אני מקווה שתענו לי בבקשה
G gozo4 New member 28/1/03 #1 יש לי שאלה איך אני יכול להפוך את המשחק מן משחק על מסך מלא למשחק על מסך קטן? אני מקווה שתענו לי בבקשה
ל ליטן א New member 28/1/03 #2 Game Settings לך ל"הגדרות משחק" (לא משנה אם אתה נמצא בתוך שמירה או במסך הראשי של המשחק), ושם תבחר ב"Window", במקום ב-"Full Screen". בהצלחה
Game Settings לך ל"הגדרות משחק" (לא משנה אם אתה נמצא בתוך שמירה או במסך הראשי של המשחק), ושם תבחר ב"Window", במקום ב-"Full Screen". בהצלחה
N nitzan9 New member 28/1/03 #3 רק קח בחשבון שזה יכול לעשות בעיות.. לפעמים שינוי מצב התצוגה (מלא/חצי) יכול לגרום לכך שבמקום לראות את המשחק, זה יעשה מסך שחור... לכן הייתי ממליץ לשמור קודם.
רק קח בחשבון שזה יכול לעשות בעיות.. לפעמים שינוי מצב התצוגה (מלא/חצי) יכול לגרום לכך שבמקום לראות את המשחק, זה יעשה מסך שחור... לכן הייתי ממליץ לשמור קודם.
N nitzan9 New member 28/1/03 #5 אתה מתכוון לגודל מותאם אישית? אם כן, אז אתה לא יכול. זה או מסך מלא או הגודל שהם קבעו. אם אתה מתכוון להקטין את זה כשאתה במסך מלא, אז אין אפשרות "רישמית", אתה תאלץ ללחוץ על win+d, אבל קח בחשבון שזה יעשה את אותה בעיה שציינתי קודם.
אתה מתכוון לגודל מותאם אישית? אם כן, אז אתה לא יכול. זה או מסך מלא או הגודל שהם קבעו. אם אתה מתכוון להקטין את זה כשאתה במסך מלא, אז אין אפשרות "רישמית", אתה תאלץ ללחוץ על win+d, אבל קח בחשבון שזה יעשה את אותה בעיה שציינתי קודם.