יש לי שאלה ???

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
יש לי שאלה ???

איך קוראים לפרק המשך של טראנקס ספישל? ויש אותו בקאזה? ודרך אגב אני חדש בפורום.........

king kazabubu

New member
לפרק ההמשך קוראים

סאגת סל והאנדרואידים. אם תראה את הטראנקס ספיישל ואז תתחיל לראות ברצף מפרק 104 עד פרק 178 בערך אז זה הרצף ודרך אגב... ברוך הבא!

Goggle Girl

New member
פרק המשך?

לספיישלים אין המשכים. אבל אם כבר התכוונת לפרק הראשון שרואים אותו בסדרה אולי? פרק 104

SaidinsTaint

New member
איזה עוד ספיישלס יש?

אני יודע שיש את Bardok: father of Guko ואת זה של טרנקס. יש עוד?

AciDBreeZe

New member
אני חושב שבובו-סאמה התכוון ל..

פרק 170 ומשו...השם של הפרק הוא Free The future והוא מספר על איך שטראנקס חוזר לעתיד ונמצח את האנדרואידים ולאחר מכן את סל השובב שניסה לגנוב את מכונת הזמן שלו אבל למזלנו ההיסטוריה לא חזרה על עצמה וסל לא הצליח לגנוב את מכונת הזמן... וזהו אם אני לא טועה

Evil Beast

New member
לא אין עוד..

יש רק את בארדוק-אביו של גוקו(שזה היה יפה אהבתי את זה..) שמספר על אביו של גוקו ועל ההיסטוריה שלו (ורואים שם איך בארדוק מקבל את ראיית העתיד שלו) ויש את טראנקס שזה היה היפה ביותר ביניהם שמספר מן הסתם על טראנקס ועל ההיסטוריה שלו( רואים שם את גוהן לא?) וד"א זה אני עידו(King Vegeta) שלאחר תקופת גלות קשה בקומיקס(אקסמן) ובאנימות אחרות(פאוורסטון) ובאתרי אנימה(www.animecity.2ya.com) חזרתי! ואני פה לכולם! אז מה קרה בזמן שלא הייתי פה(בערך חודשיים..) וד"א.. שמעתי שיש סרט 14 זה נכון? ואם כן מה יש בו?

למעלה