יש לי שאלה...

ערנארן

New member
יש לי שאלה...

האם יש כאן בפורום אנשים שנמצאים בקשר שכולל בחור יהודי דתי לבין בחורה לא יהודייה? או אולי אתם מכירים זוגות כאלה? אני פשוט נמצא בקשר כזה ואשמח לשמוע אם יש עוד כמוני... ואיך אתם מסתדרים בחיי היום יום? כי אצלי זה עדיין סוד

blixgirl

New member
שלום וברוך הבא לפורום ../images/Emo39.gif

הפורום הוא לכל מיני זוגות מעורבים וכן בעיקר לכאלו שבקשר או שנשואים לבני זוג שאינם יהודים. כמדומני שרובינו חילוניים אבל אולי אני טועה,בכל מקרה אתה מוזמן לחלוק איתנו את כל שאתה או אתם עוברים ואנו נשמח ליעץ כמיטב יכולתינו. ספר קצת על הקשר איך התחיל וכו,האם אתם מתגוררים בארץ או בחו"ל ? שוב ברוך הבא לפורום אתה בין חברים
ד"ש מסקוטלנד הקפואה
בליקסי

GalGula

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

הגעת לפורום הנכון. נשמח לשמוע את סיפורך, ולעזור כמיטב יכולתנו כמובן
. אגב, איך באמת זה מסתדר? כלומר - העובדה שאתה דתי עם נוכחות בת זוג לא יהודיה? ואיך נוצר הקשר ביניכם?

ערנארן

New member
טוב אז זה הולך ככה...

קודם כל תודה על קבלת הפנים הלבבית שלכם... טוב אז נחזור לסיפור שלי קוראים לי ערן ואני בן 18 ולחברתי קוראים אנה והיא בת 17, הכרנו בערך לפני כשנה אבל באותה תקופה היינו ידידים מאוד טובים שמדברים כמעט כל יום וגם נפגשים מידי פעם. חשוב לציין שאנו גרים באותה עיר העיניינים בייני לבין אנה התחממו לפני חודשיים כשהתחלנו להרגיש אחד אל השני בצורה קצת אחרת ממה שהיה עד עכשיו... אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל ישנה בעייה בקשר שלנו משום שהמשפחה שלי מכירה אותה וגם כשהיינו ידידים הם ניסו להפריד בינינו והתירוץ היחיד שגורם להם איפשהו להיות רגועים זה העובדה שאני מנסה לשכנע אותם שאנחנו רק ידידים אז ככה שכרגע אני נמצא בבעיה מאוד חמורה משום שאם אני אספר להם שאנחנו כבר לא רק ידידים אז אני לא רוצה לחשוב מה יכול לקרות אפשר לומר שאני נמצא בקשר של אהבה אסורה בסודיות אז האם יש כאן מישהו שעבר מקרה כזה או מכיר מישהו עם מקרה כזה? מה עושים???????

GalGula

New member
אני מניחה שהיינו שם כולנו

ברמה זו או אחרת. אני למשל הסתרתי מהוריי את הקשר שהיה לי זמן רב. אבל ברור שמתישהו, אם תרצו להמשיך ולחזק את הקשר, תיאלצו לשתף בכך את ההורים. הבעיה במקרה שלכם היא שאתם מאד צעירים. אני מניחה שאתם לא מסוגלים כרגע לקום ולעזוב הכל (למשל מבחינה כלכלית) ולעמוד ברשות עצמכם. אני חושבת שבמיוחד בגילאים שלכם, עוד הכל יכול להשתנות. אתם יחד כזוג רק חודשיים. אני הייתי ממליצה לכם לחכות. פשוט לתת לזמן לעשות את שלו. אם זה זה - זה יחזיק מעמד. חודשיים זה זמן קצר מדי, אני מניחה שאתם עדין לא יודעים איפה אתם עומדים. אני הייתי משאירה ככה את המצב, שההורים יחשבו שאתם ידידים, ובינתיים לא יציקו לכם. אין טעם לספר להם בשלב כה התחלתי של הקשר... בכל מקרה מאחלת לכם בהצלחה
ונשמח לשמוע מכם עדכונים

ribber

New member
אנחנו הסתרנו

את החתונה, במשך חודשיים. קודם אמרתי להורי שאני לא חוזרת לארץ, אז הם באו הנה לראות שהכל בסדר ושאף אחד לא חטף אותי. אחרי שהם טסו חזרה לארץ, התקשרתי ואמרתי להם שנישאנו. אבא נתן את הטלפון לאמא, אמא ניתקה את הטלפון. היא התקשרה בערב... היום אבא הוא החבר הכי טוב של אלן. אני חושבת שאחרי שההורים מתגברים על השוק, נרגעים ונזכרים כי משפחה זה משפחה ולא משנה מה. בהצלחה!

מוכר מאד......

אני גם נשואה לבחור לא יהודי אבל ההבדל היחיד ( והגדול ) הוא שאני באה ממשפחה חילונית אבל בלי שום קשר, סיפרתי להורי מההתחלה עליו והם אמרו לי שכל עוד והוא בן אדם טוב וטוב לי איתו אז אין להם שום התנגדות שנהיה בקשר, לעומת זאת הדודים שלי שהם הרבה יותר מסורתיים לא הבינו מה אני עושה איתו " ושלא חסרים בחורים ישראלים שאני יכולה להכיר ", היום אנחנו נשואים באושר והורים לשתיים ודוקא חברה שלי שנשואה לישראלי ( ויהודי כמובן ) מאד לא מאושרת מחיי הנישואים שלה ולכן אני ממליצה לך לא להסתיר את הקשר ולא לוותר כי אם אתה אוהב אותה אז להורים שלך אין זכות להגיד דבר בנושא ואחרי הכל כולנו בני אדם ללא הבדל דת / גזע / מין

המצב שלי בכיוון שלך...

אני בגיל שלך ואני בקשר עם מישהו ערבי...בעצם האירוניה כאן היא שאמא שלי הכירה לי אותו כלא היה לה קצה של חוט על היותו ערבי.. היא כמובן הסכימה לקשר רק בתנאי שאימו יהודייה וזה ממש לא היה כך..למרות שתקופה ארוכה חשבנו...ולבסוף הוא סיפר את האמת. אני חושבת שאם הזמן ההורים שלך יבינו, אני רק חושבת..כי אני יודעת שאם הייתי מתעקשת על הקבלה שלו מבחינת אימי זה היה קורה לבסוף,לאחר כעסים ומריבות, אבל אין מה לעשות למרות הכל היא הכירה לי אותו(חחח) ק שלבנתיים אנחנו בעצמנו בבילבול... אז קח לך קצ תזמן להכיר אותה ולבסס את הקשר ורק אז תראה אם זה כדאי לך בכלל לספר להורים... "מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל ישטוף אותן..."

למעלה