יש לי שאלה

shiran44

New member
יש לי שאלה

קודם כל בוקר טוב!!!!!! יש לי בקשה\שאלה - איזה להקות טובות אתם מכירים(חוץ מ פינק פלויד, סגול כהה, יס) תודה שירן

dor frenkel

New member
בואי ואעוץ לך עצה

GEntel GIant - אחת הלהקות המורכבות ביותר בתחום, מורכבת מחמישה חברי להקה שיחד מנגנים על 30 כלים. King Crimson - אחד מאבני היסוד של הרוק המתקדם, יותר כבד ופסיכודלי אך מצטיינים גם - כן בבלדות שקטות. Jethro Tull - סתם נפלאים, בהנהגתו של החלילן והגיטריסט המצויין איאן אנדרסון. ELP - להקה המורכבת משלושה חברים. הסופר גרופ של הרוק המתקדם. Genesis - הלהקה המלומדת והרקה ביותר ברוק המתקדם, לקראת שנות השמונים הם התדרדרו למוסיקה גרועה. בהנהגתו של פיטר גבריאל. Camel - מוסיקה אינסטרמנטלית ונעימה לאוזן. כדאי לקנות את התקליט Snow Goose. Mike Oldfild frank zappa caravan van der graff generator Renesans ועוד רבים וטובים אחרים

shiran44

New member
את אלה אני כבר מכירה תפרט את...

עוד טובים ורבים אחרים בבקשה!!!!

begone

New member
הנה עוד קצת

ברשימה הזו תמצאי כמה להקות טובות מאוד בתחום. אם משהו מעניין אותך באופן ספציפי, רק תשאלי. והנה המלצה אקראית שאני יכול לתת לך: האלבום הראשון של נשיונל הלת´ (National Health) הוא מעולה מכל בחינה שהיא, וזו דוגמה מושלמת לסגנון המאוחר של זרם הקנטרברי הבריטי.

shiran44

New member
יש לי שאלה...

איפה אני יכולה למצוא שירים של national health ואיך קוראים לאלבום הראשון שלהם?

begone

New member
בריאות לאומית

שירים של הלהקה אפשר למצוא באלבומים שלה
יצאו ארבעה כאלה: הראשון: National Health (זה שם האלבום) (1977) השני: Of Queus and Cures משנת 1978 השלישי: D.S. Al Coda (פחות טוב, משנת 1981) הרביעי: Missing Pieces (כל מיני קטעים מהופעות וקטעים שלא יצאו) משנות התשעים

למעלה