יש לי שאלה....

RogerW

New member
יש לי שאלה....

אז ככה: אני מקיר מישהו שיש לו תופעה מוזרה... תמיד שהוא רואה שיורד גשם... אז הוא יוצא במהירות וסתם מסתובב מתחת לגשם... ונרטב לגמרי... בזמן שכולם מסתתרים מהגשם... וזה לא סתם לצאת לגשם לכמה דקות.. זה לפעמים מגיע לשעות תחת הגשם והקור.. כל האנשים שרואים אותו צוחקים עליו ואומרים שלא כדאי... ושהוא יחלה.. ולו יש גם עבר עם אסטמה קשה שעדיין יכולה להחמיר בגלל זה... אבל הוא לא מקשיב לאף אחד... והוא נשאב על ידי הגשם..... אפילו פעם שירד ברד גדול ששבר זכוכיות הוא יצא לחוץ והתחיל לרקוד... ושאלתי היא למה הוא מתנהג ככה... האם זה יכול להיות בעיה נפשית כפי ששמעתי שאנשים אמרו פעם.. או שזה סתם אהבה לגשם שלא צריך להתייחס אליה ברצינות... ומה צריך לעשות במקרה כזה?? אם צריך..

דן צ

New member
בטח צאצא של חוני המעגל

ועכשיו ברצינות. אני חושב שכבר ענית על השאלה , "או שזה סתם אהבה לגשם שלא צריך להתייחס אליה ברצינות... ". ממש כך , לא להתייחס ברצינות , אני לא יודע אם אותו אדם שאתה מכיר הוא אדם שפוי או קצת לוקה בשכלו, אבל אני חושב שזה אולי דרך שלו לתשומת לב שחסרה לו ועובדה היא שכולם רואים אותו ומתייחסים אליו .

maayan15

New member
ואני חושבת...

שאין סיבה לחפש בעיות במקום שהם לא נמצאות! אם להיות בגשם עושה לו טוב, לו ולעוד הרבה אנשים, אז שייהנה!!... אבל אם בגלל זה יש לו איזשהי בעיה עם האסטמה שלו..אז כדאי שיידאג לבריאותו..

RogerW

New member
כן... גם אני חושב כך...

תמיד חשבתי שהוא לא צריך לשמוע לכל האנשים האלה... ושהוא צריך לעשות מה שבראש שלו.. ובקשר לאסטמה.. לא יודע... אני חושב שהוא לא צריך לדאוג לזה.. הוא רק צריך להמשיך.. וליהנות...

The Charmd One

New member
כן- ממלא

הכול ייפתר מעצמו עוד חודשיים..
ומאיפה החתימה שלך
איזה שיר? אהבתי

אפלת

New member
מעיין

מה את עושה כאן? את לא אמורה להתכונן, להתרגש, לקפצץ בעליזות ולגמגם את עצמך לדעת?! האם מזג האויר שיבש תוכניות? לא ראיתי שום עידכונים מרעישים...

maayan15

New member
אל תזכירי לי אפילו...

לא רוצה לשמוע על זה.. לא רוצה לחשוב על זה.. רוצה לשכוח שאיי פעם חשבנו על משהו... אני היום יצאתי עם חברות והיה סבבה..אל תהרסי...

The Charmd One

New member
בוא נאמר ככה

עדיף שיתמכר לגשם ולא לאקסטזי.. (מאיפה הוצאתי את זה
) אבל כן, באמת לא צריך לחפש בעיות איפה שאין...ממלא עוד חודשיים הכול ייפתר מעצמו
ואממ, איזה שיר זה בחתימה שלך
אהבתי

RogerW

New member
אז כך.. בקשר לשיר...

זה מתוך Pigs... מ- Animals הנפלא....
שיר מדהים

RogerW

New member
טוב... אז אעשה את זה מסודר..

Pink floyd - Pigs (Three different ones) גם יש מילים.. תמצאי את החתימה בסוף.. זה מאד ארוך....שלג!!!!!!!!! Big man, pig man, ha ha charade you are You well heeled big wheel, ha ha charade you are And when your hand is on your heart You´re nearly a good laugh Almost a joker With your head down in the pig bin Saying "Keep on digging" Pig stain on your fat chin What do you hope to find? When you´re down in the pig mine You´re nearly a laugh You´re nearly a laugh But you´re really a cry Bus stop rat bag, ha ha charade you are You fucked up old hag, ha ha charade you are You radiate cold shafts of broken glass You´re nearly a good laugh Almost worth a quick grin You like the feel of steel You´re hot stuff with a hat pin And good fun with a hand gun You´re nearly a laugh You´re nearly a laugh But you´re really a cry Hey you, Whitehouse ha ha charade you are You house proud town mouse ha ha charade you are You´re tying to keep our feelings off the street You´re nearly a real treat All tight lips and cold feet And do you feel abused? You gotta stem the evil tide And keep it all on the inside Mary you´re nearly a treat Mary you´re nearly a treat But you´re really a cry

RogerW

New member
שלגגגגגגגג!!!!! אולי..../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif

אני חושב שאולי הוא יילך תחת השלג.. יש סימנים לשלג... ואולי מחר.. לראשונה מאז 92.. יהיה שלג גם אצלנו... על החזון... אני מאד מקווה... מאד מאד... איזה יופי... טוב.. לא נורא אם לא יירד... רוה ההרים שמסביב צריכים להיות מושלגים !!!!!!!!! ...שלגשלגשלגשלגשלגשלגשלגשלגשלגשלגשלגשלג...הלוואי

effigy

New member
על אסטמה

האסטמה שלו לא תחריף ותגרם מהגשם.. האסטמה שלו תגרם מהצינון, ואז מהנזלת שמטפטפת לריאות... כל עוד הוא עוד לא חלה אין סיבה לדאוג... אולי הוא סתם אוהב את הגשם יש אנשים כאלה.. הוא לא מכור כי אז הוא לא היהה עובר את הקיץ.. תן לו להינות.. אם זה ייפגע בו תתנהג כחבר ובחורף הבא תזכיר לו את זה...

RogerW

New member
כן.. הוא אוהב את הגשם אני חושב..

ולא יותר מזה... ואם יהיה לו נזלת ואסטמה לא איכפת לי... ואני אתן לו ליהנות תמיד... ולא אתן לאף אחד להפריע.. צריך ליהנות מזה.. זאת חוויה מדהימה..

למעלה