יש לי שאלה...

dcrazy

New member
יש לי שאלה...

מצטער על ההצתה המאוחרת זה שאלה על שירשור ישן, meimis רשמת לפני כמה ימים או יותר מתכון של קייפירינייה רשמת במתכון שצריך לשים לימון שלם... אז רק בשביל להיות בטוח צריך לשים גם את הקליפה של הלימון?

MEIMIS

New member
כן.. כל הלימון כולל הכל....

פשוט לחתוך אותו ולכתוש אותו בתוך הכוס(אולד פאשן)

dcrazy

New member
תודה....

ורק שתדע את עוזר מלא בפורום הזה אז שוב תודה!!

MEIMIS

New member
חחח.... בכיף...

שאני מלמד אותכם אני גם מלמד את עצמי... :)

dcrazy

New member
בהמשך של המתכון...

miemis תקשיב הכנתי עכשיו קייפריניה לפי המתכון שלך, בעצפ קייפרושקה כי אין לי קסשה!! אבל המתכון שלך יש בו משהו לא בסדר או שאני טועה הסוכר היה יותר מידי הקוקטייל היה נורא מתוק ומנה אחת של וודקה לא מספיק לא מרגישים בכלל את הוודקה!! בעצם ששותים את זה מרגשים מי סוכר קצת חמוץ כמובן בגלל הלימון אבל... יש פה אבל... זה באמת היה טעים אבל לדעתי עם השינויים זה יכול להיות קצת יותר טעים. אז תחשוב על זה. נ.ב זה מעצבן להכין את זה לקח לי חצי שעה רק לחתוך את הלימון איך ברמנים בבר עושים את זה כלך כך מהר??

MEIMIS

New member
עוד לא עבדתי...

אז תשאל כאלה שעבדו.. ובבר ד"א יש מי סוכר מוכן מראש יש לימונים חתוכים מוכנים מראש.. הכל תלוי איפה עובדים

סניפטר

New member
../images/Emo91.gif שווה

אחי קפוץ לחנות המשקאות הקרובה וקנה בקבוק של קאסשה המחיר - לא כזה נורא כולה 50 - 80 לבקבוק ויש שני סוגים שראיתי בארץ - - PITU ו 51 ה- PITU הוא היקר מבין השניים . ותאמין לי שוודקה ולימון זה לא זה . סאוט { לחיים } סניפטר

למעלה