יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

לאחרונה ניסיתי את מה קוראים אותו "פופר"... דבר עלוב שנותן בערך שתי דקות של קצת כאב ראש ודפיקות לב...הזה , הנוזל השקוף שמוכרים בהון-עתק בקיוסקים. נראה לי שזה אתר, לפי הריח... אז מה זה בעצם? זה באמת אתר? יש איזשהן סכנות בשאיפה קלה של זה?

Weird Eyal

New member
יש לי תשובה

פופרס זה נוזל שמרחיב את כליי הדם (בד"כ מוכרים בחנויות סקס להרחבת הרקטום..) יש נזק רציני מהדבר הטיפשי הזה..זה שורף המון תאיי מוח אני לא יודע בדיוק מאיזה חומרים מכירים את זה אבל זה לא שווה את השתיי דקות כאב ראש

Cherry Spike

New member
אה! איפה קנית את זה?!

אמרו לי שזה הולך מצויין עם כל מני..דברים..אחרים.

גוראריה

New member
מישהוא הבטיח לי הרגשה כמו של אקטזי

השתכנעתי ולקחתי שאיפה גדולה מהנחיר השמאלי של האף מה אגיד לכם חוץ מסחרחורת וכאב ראש לא קיבלתי כלום לך תבין מה מרגש אנשים וחוץ מזה זה שורף באף משהוא פחד לא מומלץ

חחח עלק כמו של אקסטזי

תכלס זה לא משו אבל מתלהבים בהתחלה אני ניסיתי במצעד האהבה (כשבתיק היה לי 25 גרם ירוק
) התלהבתי וזה וקניתי עם חברה שלי (25 שקל כל אחת!!!) אבל כל שתי דקות צריך לקחת שוב כי זה נגמר נורא מהר זה סתם כזה.. חחח מור, זוכרת את ההיא ששאפה לפנינו?! "וואי! מה זה?! אני נופלת!!! תחזיקו אותי!" חחחחח טיפשה...

Cherry Spike

New member
כמו אקסטזי? no way

אבל מסקרן איך זה לקחת את זה על אקסטזי בכל אופן, איפה מצאתם את זה? אני חרשתי על מלא חנויות ואף אחד לא ידע על מה לעזאזל אני מדבר בכלל

Heavy Thought

New member
כן... חחחחחחחח

זה נותן הרגשה קטנה לשתי דקות וההיא... 5 דקות שלמות עומדת שם, מסתובבת בין אנשים וצועקת: "יוו! תחזיקו אותי! אני נופלת!" פחחחח סתומה.

koala

New member
פופרס.........

מקורו של הפופרס היא תרופה לחולי לב ,ושכשקצב הלב שלהם היה נהיה בלתי סדיר,הם(בעצת הדוקטורים), היו דופקים איזה סנפה מפופרס ונכנסים חזרה לקצב. אבל בערך בסוף שנות השישים ותחילת השיבעים (אבל אל תפסו אותי במילה..), גילו הדוקטורים שזה לא כזה לעניין לתת לחולי לב את הפופרס כי הנזק שהוא עושה לגוף גדול מהתועלת שלו. אגב שמו של החומר הוא: "אמיל ניטריט". אחריי שהחומר יצא מרשימת התרופות והוכרז כחומר בעייתי קמעה, מייד קהילת הסטלנים וההומוסקסואלים אימצה אותו לחיקה. ההומוסקסואלים אכן השתמשו בו להרחבת הרקטום וגם המציאו את הנוהג עתיק היומין אך החביב ביותר של: בדיוק לפניי שגומרים והמפץ הגדול מגיע , לוקחים שאיפה -מלוא הנחיריים של פופרס ולא שוכחים לתת גם לבן אן בת הזוג, ובאותה דקה קצרה של בין לקיחת הסנפה לבין רגע הגמירה חווים מעבר מקטע של "לשעות אהבה" ,לקטע של "להזדיין" (ווחזק!!!!) ,אגב גם הרגשת האורגזמה (מצד כל הנוכחים ) נחוות בצורה עוצמתית יותר. טיפ קטן:חשוב מאוד שהיה איזה שולחנון בקרבת מקום כדיי להניח עליו את בקבוקון הפופרס , כי ברגע שמסניפים אותו (בזמן סקס), נוטים להתמקד בזיון ובטירוף ומלא פעמים או אתה או בן/בת הזוג איכשהוא מעיפים את הבקבוק. לסיכום פופאס הוא מעיין חומר שמעצים הרגשות/סטלות אחרות וכאן גם הוא מתקשר עם הסמים. השילוב המוצלח ביותר הוא פופרס ואקסטזי, אחריי שאתה כבר דלוק ----הפופרס ירים אותך שוב לשיאים וידליק מחדש את הדלקה. אזהרה:פופרס שורף תאים במוח, וידוע בתור אחד החומרים היותר מזיקים לאדם (גם בהשוואה ל"סמים" קשים יותר). זהו , ביי ביי ותהיו רפויים

Weird Eyal

New member
חנויות סקס אבל זה יחסית יקר

בקבוק קטן עולה בערך 120 אם לחברה שלך כואב מאחורה ולא בא לך על ווזלין אז תקנה.....אם לא אז לא שווה

אילתושי

New member
הממ... עני לא יודעת אם זה חוקי

אבל בכל זאת, בשנקין יש חנות אחת שמוקדשת לסטלנים, ראיתי שיש שם.

j i m m y

New member
לא, זה בכלל בכלל לא כמו אקסטזי..

בולשיט.. אבל כדאי מאוד מאוד לקחת את זה כשאתה על אקסטזי.. זה מעצים את הפן החיובי של החוויה פי מיליון.. כשאתה דלוק על אקסטה ומסניפ פופרס, אתה מרגיש את האורגזמה הכי חזקה שהייתה לך בחיים.. בקיצור , עכשיו ניזכרתי איך זה.. וואוווווו תהנה..

j i m m y

New member
לא, זה בכלל בכלל לא כמו אקסטזי..

בולשיט.. אבל כדאי מאוד מאוד לקחת את זה כשאתה על אקסטזי.. זה מעצים את הפן החיובי של החוויה פי מיליון.. כשאתה דלוק על אקסטה ומסניפ פופרס, אתה מרגיש את האורגזמה הכי חזקה שהייתה לך בחיים.. בקיצור , עכשיו ניזכרתי איך זה.. וואוווווו תהנה..

אני רק אחזור על מספר דברים...

כל מה שאמרתם הוא בעיקרון נכון. ה"סטלה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) של הפופרס נמשכת 40 שניות. מישהו פה אמר ששרף לו באף, סימן שנשרפו לו תאי מוח. הפופרס שורפים ה-מ-ו-ן תאי מוח. לא שווה את הסיכון. ומי שאמרו לו שזה כמו הרגשת אקסטזי, שיקרו לו-ובגדול.

j i m m y

New member
הפופרס לא שורף תאי מוח ולא בטיח.

זה בכלל לא מגיע למוח... זה פשוט חומר נדיף, שאיך שהוא מגיע לריאות הוא ישר מגיע למחזור הדם, וכל מה שהוא רוצה בחיים שלו זה להתנדף. אז איך שהדם עובר על פני העור, הפופרס מנצל את ההזדמנות ומתנדף. בגלל זה יש את ההרגשה הנעימה של הנמלים בגוף. הוא גם מרחיב את כלי הדם (הם עוזרים לו להתנדף כמה שיותר מהר.). פופרס זה חוקי, ולא סתם - אין לא שום נזק ממשי. מקסימום בצקות בדרכי הנשימה, וזה כמובן במקרים של חזירות. כבר אמרתי בפורום הזה שכל דבר שנעשה בחזירות מסוכן, אז אני לא צריך לחזור על זה שוב
כמו תמיד - תהנו, אך לא בחזירות

ושוב תיקונים על פופרס-

ראשית פופרס הוא חומר נדיף,והפעולה שהוא עושה היא הרחבת כלי דם,וכתוצאה מזה הרפיית שרירים,ולכן זה התחיל גם כסם של קהילת ההומוסקסואלים,ונמכר בחנויות סקס. פרט לתופעה הלא כל כך בריאה של הרחבת כלי דם,מה שגורם לצניחה בלחץ דם,ומאוד מסוכנת- עלולה להביא לחוסר הכרה...כן,כן..החומר פוגע קשות בתאי המוח,וכידוע לכם= תאי מוח לא מתחדשים. פופרס הוא חומר מסוכן מאוד,ועלול לגרום לפגיעות במוח,הימנעו משימוש בו. פרט לכך,השפעה של פופרס היא למשך חצי דקה-דקה,וממש לא משתלם לדפוק לעצמכם את הקופסא בגללו. יש במאמרים כתבה על פופרס,כנסו וקראו!

למעלה