יש לי שאלה!

יש לי שאלה!

טוב נו... אז אני קצת מעתיקן... ולא שגיא - זו דווקא כן הודעה שקשורה לפורום! משה - אתה לא קיפוד! טוב מסרתי מה שרציתי לכולם ועכשיו לעניין: כמה הופעות של עברי הייתם? כמה הופעות ישראליות הייתם בחייכם בכלל? אם המחיר הופעה של עברי הי בעשרים שלושים שקל זול יותר הייתם הולכים ליותר הופעות? מהו המחיר הראוי להופעה לדעתכם? והאם שרירי העכוז של עברי עושים לכם את זה כמו שעושים לי? זה הכל! ועכשיו תשובותי! הייתי בשלוש הופעות בחיי! שלושתן של עברי! אחת בתיאטרון ביפו אחת בלופט בראשון והאחרונה בקמלוט בהרצליה כולן עלו לי 90 שקל חוץ מבתיאטרון שמצאתי באינטרנט איזה עשר שקל הנחה זרוקים באיזה מקום! מה דבטוח - שאם הופעה הייתה עולה טיפה פחות, במחיר יותר בסביבה של יציאה רגילה - הייתי יכול להרשות לעצמי להגיע לרבה הרבה הרבה יותר הופעות! ועוד בעיה עם ההופעות היא התזמון שלהם! הוא לא מתחשב בכל שיש אנשים עם לימודים שרוצים לראות אותו! לדעתי היה נחמד לו הוא היה יכול או להקדים את שעת ההופעות או... בעצם אין פתרון אחר! רק להקדים! עכשיו מי שאיתי שישלח פאקס זועם לאמרגנית שלו עם מעטפה מלאה באנתראקס כדי שיקדימו את זה! תודה רבה

אז ככה:

הייתי ב-11 הופעות של עברי (בינייהן שתיים בקמלוט, סיטי הול, כרמיאל,בצוללת, ועוד כמה הופעות לא מלאות כמו במרינה בהרצליה, היכל התרבות-שם גם פגשתי אותו מאחורי הקלעים... ועוד...) אממממממממממממממממממ אני לא חושבת שמחיר זה משהו שימנע ממני ללכת להופעה, עד שיש הופעה קרוב לבית שלי אני הולכת ואם זה רחוק אז יש לי את הבעיה שזה גם לשלם כרטיס וגם נסיעות- אבל כשיש משפחה בכל הארץ ורוצים מאד ללכת להופעה אז מסדרים קומבינה של שינה אצל אחד משהו ומסדרים קומבינה על תשלום הנסיעות- אחרי הכל, אני נוסעת לבקשר משפחה, לא??? (כן, בטח!!!) הופעה רגילה לדעתי צריכה לעלות בין 60-70 ש"ח... זה נראה לי סביר... הופעות שעוד הייתי: מוניקה סקס פעמיים- אחת הייתה בביצפר שלי דנה ברגר, בריסחרוף-בסיטי הול... אממממממממממממממ ועוד איזו להקה שהייתי ביותר מידי הופעות שלה כשהייתילא שפויה אבל אין מה להזכיר את שם הלהקה... לא נעים להגיד, אבל באמת ביותר מידי הופעות...ועוד כמה הופעות של זמן אחד שיצא מאותה להקה... והייתי בהרבה הופעות של כל מיני זמרים יחד, כמו בהיכל התרבות בת"א (עברי, ברי, דנה ברגר, אביתר בנאי ועוד...), רוק עצמאות, מסיבת החוף של מוטל בספק... וכו´... אהה, הייתי גם בהופעה של פייב בארץ- זה נחשב בכלל??? (ולא, לא כי אני אוהבת את פייב או משהו, בלעעעעעעעעעעעע) זהו... הופעות זה אדרנלין ענק! אקסטזה שאי אפשר להסביר למי שלא חווה את זה, אני חייבת לציין שבזמן האחרון כמעט ולא הייתי בהופעות, זה גם קשור הרבה לזה שהטעם המוסיקלי שלי השתנה ואני הרבה פחות בקטע של רוק ישראלי ויותר של דאנסים האוסים וכאלה... תקציב ההופעות שלי הפך לתקציב המועדונים שלי! זהו, מה איתכם???

גם אני הייתי במלא הופעות של ההיפייב

פחחחחחחחחחחחחח נראה לך? לי יש משפחה רק בבת ים... ואני מחולון... ככה שזה לא ממש עוזר... ואני עדיין לא מיליונר... ועדיין אני לא יכול לדפוק את המבחן שיש לי יום רביעי לכן לא אלך להופעה שלו בשלישי בבארבי ו... זהו... החיים בזבל... ותקציב המועדונים שלי הוא בערך 0 שקל בחודש! אם לא נכנס חינם - לא נכנס בכלל! זה המוטו שלי! וזה הזמן להזכיר ל דוד - תדבר עם החבר שלך אלכס יאידיוט! ממתי הבטחת לנו?

אני לא הזכרתי שמות!!!

ואני לא מליונרית, אבל אני את הכסף שלי משיגה לבד, (עבודהההההההה) תמצא אחת כזו וגם לך יהיה תקציב... ואם אני מממנת מועדון פעם בשבועיים זה לא כזה נורא... כי לפעמים גם לאמא שלי בא לתת לי ולפעמים אני מסדרת כניסה חינם.. (זה הזמן להודות ל...)

Shani5

New member
וואלה!

גם מוניקה סקס הייתי! טחחח ואני הייתי בהופעת שילוב של ווסטלייף ופייב כשהם היו בארץ
יאק!

Shani5

New member
../images/Emo6.gif

בואנה ילד, אתה חמוד
ולשאלותיך- כן, הייתי בהופעות של עברי! 4 הופעות. אחת ב´חוצות העיר´ שהיא היתה בחינם (זה היה משהו של עיריית ירושלים שכל ערב במשך שבוע הופיע אמן אחר בחינם... הופיעו גם אביב גפן, מוקי, וכל אלה....
), 2 בצוללת... אחת היתה שנה שעברה ועלה לי 77 ש"ח והשניה לפני חודש וחצי שעלתה לי 67 ש"ח (אווו הבדל גדול
) ועוד אחת בעזריאלי... שאין לי מושג כמה היא עלתה כי חברה שלי קנתה לי את הכרטיס ליומולדת
והופעות בכלל? צ´יייי הייתי בהמון!
אביב גפן, מוקי, חמי רודנר, יובל בנאי, סאבלימינל, שלמה ארצי (מה אתם מסתכלים? אמא שלי סחבה אותי...), היהודים, אינפקציה... בטוח יש עוד שאני לא זוכרת..
הממ אם ההופעות של עברי היו יותר זולות ללא ספק הייתי נמצאת ביותר הופעות...
להופעה בקמלוט כמעט הלכתי ובסוף ביטלתי בגלל חוסר כסף

TkTk

New member
התשובות שנחשבות!../images/Emo103.gif

כן... הייתי בהופעות של עברי. 3,אם נדייק. אחת בעיר-הבירה, אחת בניצנים(בט"ו באב..שאגב יצא בדיוק ביומולדת שלי!) ואחת בקמלוט בהרצליה. הופעות ישראליות? וואו,הרבה.. אני לא סופרת.. אבל בחודשיים האחרונים...... בשתי הופעות של אביב(אחת עם הופעת הבכורה של ´ממנטו מורי´,והשניה עם אבא שלו..),אחת של סאב, ואחת של עברי.. אם ההופעות היו זולות יותר ב-30 שקל נאמר..בטח שהייתי יכולה להרשות לעצמי יותר הופעות. תראו, אני גרה בקיבוץ..שהוא חתיכת-חור. כאילו..יש חור,ויש אותנו. אז בוא נגיד שלהופעה האחרונה של עברי,בהרצליה..רק ההסעות עלו לי כמעט כמו ההופעה עצמה(רק הרכבות עלו לי 42 שקל.ולא לקחנו בחשבון מוניות ואוטובוסים).

יש לי עוד שאלה! הפלא ופלא!

איך לדעתכם עברי בתור פרפורמר ביחס לכל האחרים? בלי קשר לשירים שהוא שר אלא מהבחינה של איך הוא מלהיב את הקהל, כמה שהוא פעיל במופע וכל זה... ואתם חושבים שאם פעם הבאה אני יוריד את החולצה הוא יתאמץ יותר?

נטלי666

New member
שלח תמונה שלך בלי חולצה

ונגיד לך אם זה מה שילהיב את עברי. אני הייתי הופעה אחת של עברי בבארבי והיה מדהים, הייתי בעננים שבוע אחרי זה. ד"א אני נהיית אובססבית לגביו רק בזמן האחרון, אחרי שקראתי את המאמר על יניב שעוגי פירסם פה. אפילו חשבתי לכתוב לו כי אם אני לא טועה הוא אמר שהוא קורא את כל מה שכותבים לו. אולי נארגן איתו מפגש פורום?

מפגש פורום???????????

את לא מפחדת מהאנשים פה????????????????????????? בלעעעעעעע יש פה כמה אנשים שבלי לקרוא את התיק הפללי שלהם והתיק הרפואי שלהם קודם אני לא הייתי נפגשת איתם בצחוק... סתם אנשים.. צריך לקובע באיזו הופעה שכולם יכולים להגיע, רצוי שהיא תהיה בחופש ולהפגש כולם...

צ´וצ´וצ´וצ´וצ´ו ../images/Emo124.gif

סוף סוךף משהו זז פה! מממממממ... אני מוכן לעשות לכם הופעה אצלי בבית וכווווווווווולם מוזמנים... בכל מקרה רעיון נחמד! ואני מבטיח לך - המצב שלי לא מדבק! נשבע לך באלוקים! (ואמרי אמן) למרות שבנושא של רחי... המסניפה... עדיין לא עלו על המחלה שלה... אני מציע לתפוס מרחק (מי שמתקרב אליה אני מזיין אותו מכות)

רעיון!!!!!!!! (אל תקחו אותי רציני)

כמה נראה לכם יעלה לנו הופעה פרטית של עברי? רק חברי הפורום?? מקום יש (ניבוששששששששששששששששששששש), קהל יש (אניייייייייייי, נו טוב, גם אתם יכולים לבוא...) ורק עברי חסר בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

סכום סמלי בן חמש ספרות...

אולי נוכל לקרוא לזה מופע התרמה למעני - לחקר המחלה שאני סובל ממנה ו.... הוא יבוא יעשה את שלו אנחנו נעשה את שלנו ו... כמה אנחנו בפורום? חמישה אנשים? בקלות נוכל להרים דבר שכזה

ממש מתוחכם.

ראיתי את היי פייב עם פייב ווס ווס פעמיים. ואת רמי קלינשטיין ועוד מלא... אם ההופעה הייתה עולה 50 שקל ככה עוד היה מתקבל... לאנשים אין תחבורה. איזה חוסר התחשבות. ולא ראיתי הופעה של עברי, למרות שאותו לראות כן ראיתי... טוף בעצם, בעצם זה במילא לא מעניין

למעלה