יש לי שאלה:

יש לי שאלה:

היה כתוב בסקר החדש שלביסט לא היה פרווה בימי הקומיקס שלו, אז השאלה שלי היא: מה לעזאל ????????? לביסט לה היה פרווה? ?? אז איך הוא היה נראה ?? למישהו יש הסבר או תמונות להביא לי? תודה גולן

ואם אני כבר עוסק בשאלות...

למה כל צהזמן בתמונות של אקסמן קוליסיוס וניקולר נמצאים ביחד ויש להם מין גלימה אדומה כזאתי דומה? הם שיכים לאותה קבוצה או מה? ובבקשה בבקשה אל תפנו אותי לאיזשהו אתר, כי אני ממש ממש יותר מעדיף את התשובות שלכם! תודה רבה!

The Crusader

New member
הסבר קצרצר

ביסט היה בן אדם(כלומר נראה כמוך וכמוני...רק שהוא היה יותר כמו מר עולם כזה...וגאון) והיו לו את אותם כוחות מוטציה...אבל באחד מניסוייו למצוא דרך להפוך אותו לבן אנוש "רגיל" במקום המוטציה שהוא עכשיו הוא טעה בחישובים או שקרתה תאונה והוא לא רק נשאר מוטציה אלא גם הוא קיבל צורה של מפלצת....

אה-הא...

תודה רבה... ואם לימשהו יש סיכום קצרצר כזה על נייטקרואלר ועל קוליסיוס אני אשמח :)

חח..תודה, אבל אני יודע את זה..

את הפרטים האלו כל אחד יודע! התכוונתי ל: 1. מהו הקישור בין נייטקוראלר לבין קוליסיוס (ואני בטוח שיש קישור מיוחד בין שניהם, חוץ מזה שהם באקסמן...), כי לשניהם יש את אותה גלימה אדומה. 2. מהם הפרטים של כל אחד מהם, ההיסטוריה שלהם, איך הם הגיעו לאקסמן? תודה רבה!(מראש..)

King Vegeta

New member
הסבר קטן

קולוסוס(Colosuss) ונייטקרולר(Nightcrewler) שניהם היו חברים באגודה שנקראת אקסקאליבור אקסאקליבור היא קבוצת מוטאנטים אירופאית שנלחמת ברעים בקבוצה יש מוטאנטים אירופאים(קפטן בריטניה, נייטקרולר הגרמני, קולוסוס הרוסי,פסיילוק הבריטית שד"א אגב אחות של קפטן בריטניה,מגאן הבריטית,וגם קיטי פרייד(!) שלא ממש אירופאית אבל היא שם!) לאחר מכן קולוסוס עזב ועבר לאמריקה כדי לעבור עם קיטי (נראה לי...אחרי הכל הם חברים) ונייטקורלר עזב כדי לגלות על עברו... ויש להם עבר משותף... ויש להם אותה גלימה אדומה...סתם ככה... לא יודע למה...ואז הם שמעו שיש קבוצת מוטאנטים בארה"ב והם הצטרפו לאקסמן(הם גילו זאת ע"י קיטי)

למעלה