רוי - מורדי וכל השאר: מה יהיה הסוף.
אני קורא את השורות ושואל מה יהיה הסוף. מי ינצח ומי יובס. המאבק בין המועדונים בארץ הוא לגיטימי. טיפשי, אך לגיטימי. ילדותי, אך לגיטימי. מרושע, אך לגיטימי. לחלוטין פוגע בכולם, אך לגיטימי. אבל להכניס את נושא הבטיחות לעניין, ממש לא לגיטימי, אפילו מסוכן. יש לי תחושה (עמומה כזאת) שתאונת צניחה במקום אחד תגרור שמחה לאיד במקום אחר. וזה כבר מעבר לקו האדום, המוסרי לפחות. רוי ! זה ממש מיותר להזכיר את תאונת הטנדם בפרדייב במסגרת חיסול חשבונות. מורדי ! זה ממש לא לעניין להתחיל לספור את התאונות שהיו באילת. אנשים נפצעים והופכים נכים, אנשים מתים...ואתם בארגז החול, סוגרים חשבונות. מה יהיה בתאונה הבאה ? מי יקח אחריות ה USPA או איגוד הצניחה... דיון או ויכוח ענייני, אמיתי, מקצועי בנושא הבטיחות הוא חשוב ביותר בספורט שלנו. לא מצאתי שום דיון ענייני בחילופי המשפטים האחרונים שלכם. רק חיצים עם רעל בקצה. יש כאלה שמחממים את האווירה ויש אחרים שסתם פחדנים, אבל שניכם, כמובילים, חייבים להיות בוגרים ואחראים לפחות כשמדובר בבטיחות. אני מקווה שפעם יהיה שיתוף פעולה. יותר מכך אני מקווה שכולם ישארו שלמים ובחיים. אחרת מה הטעם... שמיים כחולים לכולנו.