יש לי שאלה

MחושגZ

New member
יש לי שאלה

ידוע שאמינם ופרד דארסט, הסולן של לימפ ביזקיט, לא בדיוק מחבבים זה את זה הוא גם מדבר עליו ב"דה ריל סלים שיידי" (מזכיר אותו באותה נשימה עם בריטני ספירס, וזה אומר משהו..) אז איך פרד מופיע בקליפ של "דה ריל סלים שיידי"?

rapsta

New member
כי הם חברים!!!

זה שהוא יורד עליו ככה קצת לא אומר שהם לא מחבבים אחד את השני... זה כמו שהוא יורד כזה בצחוק על ד"ר דרה!!!

MחושגZ

New member
לא נראה לי...

הוא הזכיר אותו באותה נשימה כמו בריטני ספירס! ושמעתי גם שאמינם כמה פעמים הצהיר שהוא שונא את פרד דארסט (וזה היה ברצינות...) אמינם גם מופיע (לכמה שניות אבל עדיין..) בקליפ Break Stuff של לימפ ביזקיט... אז אני לא יודע.. כי הוא הצהיר שהוא שונא אותו!

T LaDy ²°°²

New member
בהתחלה הם היו חברים...

אבל אז הם רבו על משו´ (לא זוכרת מה..) ואמינם עכשיו שונא אותו ואת לימפ ביזקיט בכלל.. אין לי מושג למה הוא מופיע בקליפ של אמינם...

ilbe182ebli

New member
גם אני חושבת שזה לא נכון.

כי אם הם היו שונאים אחד את השני, פרד לא היה מסכים להשתתף בקליפ של אמינם, ואמינם לא היה מסכים להראות את הפרצוף שלו בקליפ של לימפ! ותגידו, אמינם ירד על מרילין מנסון פעם? כי אני זוכרת שאמרו לי שהוא שונא אותו, אבל הם הופיעו יחד וכל זה ומצד שני אמרו לי שהם פסדר אחד עם השני...

ש ו ק ה

New member
הריב שלהם היה בגלל

ever last שירדו על אמינם ואמינם ביקש מפרד שיהיה לצידו ויעזור לו להיות נגדם או לרדת עליהם או... לא יודעת משהו כזה.... אז בקיצור אוור לסט הם חברים טובים של פרד והוא אמר לאמינם שהוא לא רוצה לרדת עליהם ואמינם כעס עליו ואמר שהוא צבוע או משהו כזה and the rest is history אמינם ופרד באמת היו חברים טובים פעם: אמינם הופיע בברייקסטאף פרד הופיע בדה ריל סלים שיידי ויש להם שיר ביחד מתוך גירסה של significant other שלא יצאה מעולם (תורידו: Limp bizkit ft. eminem - turn me loose) אז אני מניחה שהריב שלהם היה אחרי כל הדברים האלה... בעצם זה לא מסתדר... טוב לא חשוב אין לי כוח לריבים הילדותיים שלהם...

למעלה