יש לי שאלה!!!

אבי בן 1231

Well-known member
אתה מוזמן להציע את ההצעה המהפכנית לשלטונות. לא בטוח שתיענה בחיוב.
היא בטוח לא תיענה בחיוב, הפכנו להיות עם של נמושות ללא מוטיבציה בפרוטה שחוקה לפעול למען המדינה.
האחראים על בטחון המדינה מעדיפים, וזה מפתיע דווקא בדרום, להפציץ דיונות.
השיטה כיום היא לחכות למכה של טילים על ערי ישראל ולהגיב בנאום חוצב להבות של שר האי ביטחון:"לא נסכים שערינו יהיו הפקר ונגיב בכוח על מנת להגן על אזרחי ישראל".
על כל טיל שיוצא מעזה לכיוון שטח אזרחי בישראל, יש להגיב בעשרה טילים על שטחים אזרחיים בעזה!!
ללא רחמים וללא מחשבה שניה!!!!

dory30

Well-known member
על כל טיל שיוצא מעזה לכיוון שטח אזרחי בישראל, יש להגיב בעשרה טילים על שטחים אזרחיים בעזה!!
ללא רחמים וללא מחשבה שניה!!!!
נראה לי שהמבצע עכשיו הוא הדרך הנכונה. איסוף נשקים (בכל אמצעי, כולל "הסרת כפפות" ונוהל שכן) מכל מי שמחזיק בו באופן בלתי חוקי על מנת לפגע. הייתי מוסיף את הריסת הבתים, גירושם לסוריה או לעזה של כל התושבים ואולי גם מסירת הכלבים שלהם ל- SOS. או למג"ב, גם בסדר.

אבי בן 1231

Well-known member
נראה לי שהמבצע עכשיו הוא הדרך הנכונה. איסוף נשקים (בכל אמצעי, כולל "הסרת כפפות" ונוהל שכן) מכל מי שמחזיק בו באופן בלתי חוקי על מנת לפגע. הייתי מוסיף את הריסת הבתים, גירושם לסוריה או לעזה של כל התושבים ואולי גם מסירת הכלבים שלהם ל- SOS. או למג"ב, גם בסדר.
לראשונה רואים פעילות יזומה, זה סימן די טוב, אך עדיין עדין מדי, לדעתי.
לדעתי את קו התפר יש לתפור בצורה הדוקה יותר, שתי גדרות מקבילות ומאות מוקשים ואפילו ממולכדים, אין יוצא ואין בא!!

למעלה