יש לי שאלה!!!

אבי בן 1231

Well-known member
היהודים והמוסלמים נמצאים עכשיו בתקופה של חג חשוב לשני העמים.
מדוע רק היהודים חייבים להיות בכוננות של פיגועים??
האם לא הגיע הזמן להקים אירגוני הגנה/התקפה נגד המוסלמים על מנת להעסיק אותם קצת בפיגועים שפוגעים והורגים
בהם ילדים נשים וסתם עוברי אורח ולשבש להם את אווירת החג??
ערביי ישראל קוראים לשיוויון, אני מצדיק אותם!!!
גם אני קורא לשיוויון!! לא צודק לקפח את ערביי ישראל והשטחים!!

קר לי בך

Well-known member
היהודים והמוסלמים נמצאים עכשיו בתקופה של חג חשוב לשני העמים.
מדוע רק היהודים חייבים להיות בכוננות של פיגועים??
האם לא הגיע הזמן להקים אירגוני הגנה/התקפה נגד המוסלמים על מנת להעסיק אותם קצת בפיגועים שפוגעים והורגים
ערביי ישראל קוראים לשיוויון, אני מצדיק אותם!!!
גם אני קורא לשיוויון!! לא צודק לקפח את ערביי ישראל והשטחים!!
כי אתה עצלן,
אתה חושב שאיזה מוחמד יושב וקורא בפורום בורטוקאל למוסלמים להפוך לפגע ביהודים?
לא, הוא הולך ועושה.
אתה רוצה סימטריה? תעשה כמוהו.
ותעשה טובה, לך תפגע בשטחים בשליטת הרשעות הפלסטינית, החטיבה היהודית בשב"כ גם ככה עמוסה.

דיברגנט חדש

Well-known member
כי אתה עצלן,
אתה חושב שאיזה מוחמד יושב וקורא בפורום בורטוקאל למוסלמים להפוך לפגע ביהודים?
לא, הוא הולך ועושה.
אתה רוצה סימטריה? תעשה כמוהו.
ותעשה טובה, לך תפגע בשטחים בשליטת הרשעות הפלסטינית, החטיבה היהודית בשב"כ גם ככה עמוסה.
אתה כ"כ סוליה של נעל בית |טמבל| שלא מבין שאיזה מוחמד (אין יותר גזענים מה0מולנים המתועבים (n)) לא צריך לשבת ולקרוא בפורום בורטוקאל למוסלמים להפוך לפגע ביהודים אלא שוטפים את מוחו כבר בבי"ס.

אבי בן 1231

Well-known member
אתה כ"כ סוליה של נעל בית |טמבל| שלא מבין שאיזה מוחמד (אין יותר גזענים מה0מולנים המתועבים (n)) לא צריך לשבת ולקרוא בפורום בורטוקאל למוסלמים להפוך לפגע ביהודים אלא שוטפים את מוחו כבר בבי"ס.
אנחנו מבזבזים אנרגיה פה!!

קר לי בך

Well-known member
אתה כ"כ סוליה של נעל בית |טמבל|
סוליה של נעל בית תקרא לאבא שלך
שלא מבין שאיזה מוחמד (אין יותר גזענים מה0מולנים המתועבים (n))
מתועב תקרא לקרוב משפחה שהכי תעלב אם יקראו לו ככה
לא צריך לשבת ולקרוא בפורום בורטוקאל למוסלמים להפוך לפגע ביהודים אלא שוטפים את מוחו כבר בבי"ס.
עכשיו אתה חופשי לכתוב באותיות אדומות גדולות כמה אתה מסכן ונעלב, שענו לך באותה שפה שאתה משתמש

אבי בן 1231

Well-known member

עכשיו אתה חופשי לכתוב באותיות אדומות גדולות כמה אתה מסכן ונעלב, שענו לך באותה שפה שאתה משתמש
אני חושב שהוא די צודק!!!
אל תכעס, זה לא בריא.חחחחחחחחחחחחחח

דיברגנט חדש

Well-known member
אני חושב שהוא די צודק!!!
אל תכעס, זה לא בריא.חחחחחחחחחחחחחח
הוא עסוק בלערב הורים, כי זה החינוך, או יותר מדויק, החוסר חינוך שהוא קיבל כילד עזוב שהוריו רק חיפשו כסף והתעלמו מהילד שלהם, קנו אותו עם צעצוע כמו לכלב.

דיברגנט חדש

Well-known member
כן, עברת מסבי ז"ל לאבי ז"ל
אתה חלאת המין האנושי ואשים גופן הכי גדול שיש בשביל להבליט את תגובתך בכדי שכל הפורום יראה איזה תת רמה אתה ואדאג שכולם יראו את תגובתך יום אחר יום.

לא, אני לא אקרא למשפחה, אלא כולי רחמים עליהם שצריכים להכיל אותך ולכלכל אותך.
אתה כה מוגבל, שאני פשוט צריך לרחם עליך במקום לכעוס עליך.

בוודאי שאכתוב, שגם בפורום זה שאין תחלופה גדולה, כך תגובתי תישאר כך זמן רב.
אתה שרוף בפורומים, זבל האנושות!

קר לי בך

Well-known member
כן, עברת מסבי ז"ל לאבי ז"ל
אתה חלאת המין האנושי ואשים גופן הכי גדול שיש בשביל להבליט את תגובתך בכדי שכל הפורום יראה איזה תת רמה אתה ואדאג שכולם יראו את תגובתך יום אחר יום.

לא, אני לא אקרא למשפחה, אלא כולי רחמים עליהם שצריכים להכיל אותך ולכלכל אותך.
אתה כה מוגבל, שאני פשוט צריך לרחם עליך במקום לכעוס עליך.

בוודאי שאכתוב, שגם בפורום זה שאין תחלופה גדולה, כך תגובתי תישאר כך זמן רב.
אתה שרוף בפורומים, זבל האנושות!

תמשיך לנבל את הפה וליילל שנורא נפגעת, לך על זה

דיברגנט חדש

Well-known member
תמשיך לנבל את הפה וליילל שנורא נפגעת, לך על זה
אתה מחמיא לעצמך אם אתה חושב שכלב בן כלב ייפגע בי, אתה חלאת המין האנושי ואתן לכולם לראות את זה.
אנו לא צריכים לסבול את חוסר החינוך שלך, ילד שמנת שגדל עם צעצועים במקום אהבה, לכן בכל מקום מערב משפחה.

קר לי בך

Well-known member
אתה מחמיא לעצמך אם אתה חושב שכלב בן כלב ייפגע בי, אתה חלאת המין האנושי ואתן לכולם לראות את זה.
אנו לא צריכים לסבול את חוסר החינוך שלך, ילד שמנת שגדל עם צעצועים במקום אהבה, לכן בכל מקום מערב משפחה.

כן, בכל תגובה אתה מוכיח כמה לא נפגעת, ילד נזלת ערס, "הוא עירב הורים".

דיברגנט חדש

Well-known member
כן, בכל תגובה אתה מוכיח כמה לא נפגעת, ילד נזלת ערס, "הוא עירב הורים".
כן, זה החוסר חינוך שקיבלת לערב הורים וגם חוסר השכלה, בער עלוב, חלאת המין האנושי.
בעצם, אחד כמוך, אין לו מה ללכת ללמוד, כי כלום לא ייתפס לו בקלבסה שלו שמפוצצת בכרוב שתופח ותופח.
דישנו אותך היום? אם לא, יש לי קקי, אשמח לדשן אותך בו.

PrivateBaldrick

Active member
רק ב24 השעות האחרונות צה"ל הרג שלושה אנשים. כל כמה ימים שומעים על איזה ילד שנרצח כי התקרב לגדר, או כי ראה חיילים, ברח ונורה (למרות שלא היה חמוש או מסוכן).

חיילי הכיבוש משמשים כשוטרים ומחבלים והם לבושים במדים ומקבלים פקודות מהממשלה. יותר מאורגן מזה לא יכול להיות.
אבל אם בכל זאת אתה מרגיש שזה לא מספיק, אתה יכול להצטרף לאיזה ארגון טרור נאצי כמו נוער הגבהות או להב"ה

אבי בן 1231

Well-known member
רק ב24 השעות האחרונות צה"ל הרג שלושה אנשים. כל כמה ימים שומעים על איזה ילד שנרצח כי התקרב לגדר, או כי ראה חיילים, ברח ונורה (למרות שלא היה חמוש או מסוכן).

חיילי הכיבוש משמשים כשוטרים ומחבלים והם לבושים במדים ומקבלים פקודות מהממשלה. יותר מאורגן מזה לא יכול להיות.
אבל אם בכל זאת אתה מרגיש שזה לא מספיק, אתה יכול להצטרף לאיזה ארגון טרור נאצי כמו נוער

אבל אם בכל זאת אתה מרגיש שזה לא מספיק, אתה יכול להצטרף לאיזה ארגון טרור נאצי כמו נוער הגבהות או להב"ה
איזה מזל שאתה ישראלי כה "נחמד" :mad:🤢😈ולא כותב שצה"ל רצח שלושה אזרחים ממוצא פלסטיני.
לפי תמונת הפרפיל שלך מתאים לך להיות
שונא ישראל.
ועכשיו בו נעשה חשבון קטן, מס' המוסלמים בעולם הוא בערך 1.5 מיליארד - מס' היהודים בעולם הוא בערך 15 מיליון.
כלומר מס' המוסלמים גדול פי 100 ממספ' היהודים בעולם.
יוצא מכך שעל כל יהודי שנרצח זכותנו להרוג 100 מוסלמים.
עכשיו נמשיך בשיעור המתמטיקה המרוכז והמהיר.
בכמה ימים האחרונים רצחו המוסלמים כשמונה יהודים, אם איני טועה.
אתה טוען שב 24 שעות האחרונות צה"ל הרג שלושה מוסלמים.
לפי החישוב עבור שמונת הנרצחים היהודיים זכותנו להרוג 800 מוסלמים, ווואווו ............... לצה"ל נשאר מספר גדול של מוסלמים להרוג.

797=800-3 נו ............. כאשר צה"ל יעבור בחיסול מוסלמים את המספר 797 חזור לכאן לחישוב חדש, מה דעתך????
קיבלת שיעור קצר בסטטיסטיקה!!!!:-P::-P:

dory30

Well-known member
ממש לא. ישראל היא לא אוסף כנופיות רצחני, היא מדינת חוק ריבונית. מה שכן צריך לעשות, זה לעצור את כל המסיתים לטרור, חברי דאע"ש ושאר ארגונים מהסוג הזה. כמו שעושים עכשיו.

אבי בן 1231

Well-known member
ממש לא. ישראל היא לא אוסף כנופיות רצחני, היא מדינת חוק ריבונית. מה שכן צריך לעשות, זה לעצור את כל המסיתים לטרור, חברי דאע"ש ושאר ארגונים מהסוג הזה. כמו שעושים עכשיו.
התגובה הטובה והאפקטיבית ביותר לטרור היא טרור!!!!

dory30

Well-known member
התגובה הטובה והאפקטיבית ביותר לטרור היא טרור!!!!
אתה מוזמן להציע את ההצעה המהפכנית לשלטונות. לא בטוח שתיענה בחיוב.

למעלה