אני לא מבינה למה הנאה מסקס חייבת להיות רק מחדירה? נשמע מדברייך שהסקס שלך הוא חדירה בלבד ורק מזה את נהנית. מה קרה למשחק מקדים, לסקס אוראלי עליך, סקס ידני עלייך, נשיקות,חיבוקים , ליטופים נעימים, מיזמוזי שדיים ומגע בכלל?
הנאה מסקס לא מתקיימת רק בזמן החדירה, זה מכלול שלם של הרבה דברים ואם זה לא ככה אצלך, אז חבל. כי את מפסידה המון בגלל שאת מתמקדת בחדירה בלבד וחושבת שרק ענין החדירה היא שמעניקה הנאה.(לפחות ככה משתמע מדברייך- תקני אותי אם אני טועה)
הרבה גברים שאני פגשתי (די רובם) מתקשים להחזיק זקפה עם קונדום ולכן מן הסתם הם פחות נהנים ויותר עסוקים בכמה הקונדום לא נוח להם, חונק להם את הזין, לא מרגישים את החיכוך וכדומה.
אני נהנית פחות מסקס עם קונדום אבל רק בגלל שני דברים עיקריים האחד הוא שהם לא מצליחים להחזיק זקפה או שיש לה זקפה רכה ואז החדירה היא בעיה ולעיתים ממש ממש מתסכלת במיוחד אם זו בעיה קבועה.
השנייה : הקונדום מחליק פחות טוב בנרתיק שלי ולכן זה גורם לי לצריבה די מהר וזה מבאס. הפתרון הוא חומר סיכה, אבל זה עדין לא אותו דבר כמו מגע של עור בעור.
אין קשר בין הנאה לבין האם הוא שופך בתוך נרתיק בלי קונדום או עם קונדום. ההנאה נובעת מהאורגזמה ולא מהשפיכה עצמה. אצל רוב הגברים מתבצעת שפיכה בעת האורגזמה, אבל לא השפיכה היא שגורמת הנאה אלא האורגזמה עצמה= אותו רגע שהגוף מגיע לפיק הנאתי.
אם שני הפרמטרים האלו לא קורים, הסקס הוא כמו סקס ללא קונדום, אבל זה די נדיר.
ההתנייה שלך - שפיכה בתוכך = הנאה - זה פסיכוסומטי, דהיינו זה בראש שלך. לא קורה שוב דבר פיזי שגורם לך להנות/לא להנות בזמן שהוא שופך בתוכך.
אני לא מרגישה את הרגע שהזרע יוצא כשהוא בתוכי. אני יודעת שהוא גמר (גברים נוטים להיות שקטים בד"כ לצערי) רק בגלל הקולות שלו ו/או אחרי שאני מרגישה רטיבות מוגברת בנרתיק והחיכוך נעשה חלש יותר. יש גברים כל כך שקטים בסקס, שרק בגלל שהם הפסיקו לזוז הבנתי שהם גמרו.
תמשיכי לעשות סקס עם קונדום, את לא רוצה להביא מחלות עליך ועל בעלך. אם כבר שוכבת עם אחרים, אז המינימום הוגנות זה שלא תביאי איתך מחלות לבעלך שאיתו (סביר להניח) את מקיימת סקס ללא קונדום.