יש לי שאלה

יש לי שאלה השאלה באה בעקבות קיום יחסים עם ידיד, לא יודעת מה עבר לי בראש וביקשתי ממנו לקיים יחסים בקונדום.
אני מאוד לא נהניתי מקיום יחסים בקונדום, לא הרגשתי את הנוזל (זרע) חודר בי ואפשר לא לומר שיצאתי יותר מתוסכלת ממנו מקיום יחסים בקונדום.
השאלה שלי: האם בנות יכולות לנהנות מקיום יחסים בקונדום?
2. האם יכול להיות שגם הגבר פחות נהנה מקיום יחסים בקונדום? למרות שזה לא מסתדר לי, כי זה יוצא ממנו, ומה זה משנה לו אם זה נכנס אצלי או לא?
תודה רבה

לא יודעת מה עבר לך בראש שאת בכלל שוקלת לקיים יחסי מין עם גבר שאין לו מחוייבות מינית אליך..
אפילו לחטוף פיטריה של הבחורה שאיתה הוא שכב יום קודם זה מאוד מבאס- שלא נדבר על מחלות הרבה הרבה גרועות.

יש גברים שממש סובלים עם קונדום- לוחץ להם/הם לא מרגישים כלום בסקס
ויש גברים שקונדום אפילו עוזר להם לא לגמור מהר ולהנות יותר זמן מהחדירה.
ולגבי ההנאה/תסכול שלך-
נראה לי שכדאי לך להתמקד בדברים אחרים שגורמים להנאה.
את בטוחה שאת מרגישה את היציאה של הזרע?
יכול להיות שאת מדמיינת?

אז ככה הוא ידיד שלי כבר הרבה שנים, ובשנים האחרונות הוא גם הבוס שלי.
אם אני בטוחה שאני מרגישה את היציאה של הזרע?
בהחלט! שיא של הכייף ואחרי זה יש לי חולשה שאין לי כוח לזוז, וזה תמיד אחרי יציאה של הזרע

In Limbo

New member
אני חושבת שזה פסיכולוגי כי אין מצב שאת באמת מרגישה את הזרע יוצא ממנו ונכנס אליך...
וכן, אפשר להנות מסקס עם קונדום, החלק של השפיכה שחודרת לגופך זה ממש לא ההיילייט של הסקס ואני בספק אם את באמת בכלל מרגישה את זה או שסתם נדמה לך.
כשאת במחזור את פיזית מרגישה את הנוזל שיוצא לך מהגוף?...

תראי אני לא מבינה איך אפשר לפספס דבר כזה?
אולי זה גמירה שלי כתוצאה מהזרע? לא יודעת לענות לך
וברור שאני במחזור אני לא מרגישה את הנוזל שיוצא מהגוף

אוי מיידעל'ע..
מה עבר לך בראש? אולי אחריות? אולי פחד ממחלות?אולי חשש מהריון לא רצוי?

זו נשמעת לי שאלה עבור פורום סקס לנוער, שם אני ממליצה להגיע להמשך בירורים, אבל ניחא-נזרום.

קונדום משנה את תחושת המגע וכמובן את החיכוך לשני הצדדים.

בקשר לשפיכה-רוב הנשים נהנות ממה שקורה לפני השפיכה ולא מהשפיכה עצמה, מה גם העצבים בעומק הנרתיק הם עמומים מאד ורוב עצבי העונג נמצאים בדגדגן ופתח הנרתיק, ולא בעומקו, שם בד"כ מתרחשת השפיכה.

מה עבר לי בראש? אולי ברגעים מסוימים אני לא משלימה עם עצמי שאני בוגדת בבעלי ומכייפת לי איפה שטוב לי...
אני מוותרת על מימוש פנטזיות אבל על קיום יחסים עם הידיד שלי קשה לי.

חמודה, מוסיפה לנו כל פעם פרט חדש ודואגת שההודעה תקבל טוויסט מעניין...
כל אחד כנראה צריך לעבוד במשהו, רק למה בעבודה שכל הזמן צריך לשקר בה?

הכי חשוב שאת לא מוותרת על קונדום וזה דבר מאד חשוב שעבר לך בראש, ואני לא מבינה למה התפלאת עליו מלכתחילה. או שהתפלאת על הסקס עצמו? לא כ"כ מבינה..

נראה לי שאת צודקת אני רק יודעת שזמן שהוא משתתק/ שופך אני בשיא הכייף...
ונראה לי שלא התבטאתי בצורה המדויקת.

seymore butts

New member
הכרתי לא מעט נשים שנהנו פחות עם קונדום ואפילו שנאו להזדיין איתו. לאחת מהן חסרה תחושת השפיכה לדבריה (אני קצת חשדתי שהיא מנסה לגנוב זרע), אצל אחרות זו הייתה התחושה ש"מזיין אותך פלסטיק".

כמובן שאנחנו נהנים יותר בלי קונדום, אבל מבחינתי זה חובה, לפחות בזיון בתחת.

חופ שיה

New member
אני לא מבינה למה הנאה מסקס חייבת להיות רק מחדירה? נשמע מדברייך שהסקס שלך הוא חדירה בלבד ורק מזה את נהנית. מה קרה למשחק מקדים, לסקס אוראלי עליך, סקס ידני עלייך, נשיקות,חיבוקים , ליטופים נעימים, מיזמוזי שדיים ומגע בכלל?
הנאה מסקס לא מתקיימת רק בזמן החדירה, זה מכלול שלם של הרבה דברים ואם זה לא ככה אצלך, אז חבל. כי את מפסידה המון בגלל שאת מתמקדת בחדירה בלבד וחושבת שרק ענין החדירה היא שמעניקה הנאה.(לפחות ככה משתמע מדברייך- תקני אותי אם אני טועה)

הרבה גברים שאני פגשתי (די רובם) מתקשים להחזיק זקפה עם קונדום ולכן מן הסתם הם פחות נהנים ויותר עסוקים בכמה הקונדום לא נוח להם, חונק להם את הזין, לא מרגישים את החיכוך וכדומה.
אני נהנית פחות מסקס עם קונדום אבל רק בגלל שני דברים עיקריים האחד הוא שהם לא מצליחים להחזיק זקפה או שיש לה זקפה רכה ואז החדירה היא בעיה ולעיתים ממש ממש מתסכלת במיוחד אם זו בעיה קבועה.
השנייה : הקונדום מחליק פחות טוב בנרתיק שלי ולכן זה גורם לי לצריבה די מהר וזה מבאס. הפתרון הוא חומר סיכה, אבל זה עדין לא אותו דבר כמו מגע של עור בעור.
אין קשר בין הנאה לבין האם הוא שופך בתוך נרתיק בלי קונדום או עם קונדום. ההנאה נובעת מהאורגזמה ולא מהשפיכה עצמה. אצל רוב הגברים מתבצעת שפיכה בעת האורגזמה, אבל לא השפיכה היא שגורמת הנאה אלא האורגזמה עצמה= אותו רגע שהגוף מגיע לפיק הנאתי.
אם שני הפרמטרים האלו לא קורים, הסקס הוא כמו סקס ללא קונדום, אבל זה די נדיר.

ההתנייה שלך - שפיכה בתוכך = הנאה - זה פסיכוסומטי, דהיינו זה בראש שלך. לא קורה שוב דבר פיזי שגורם לך להנות/לא להנות בזמן שהוא שופך בתוכך.
אני לא מרגישה את הרגע שהזרע יוצא כשהוא בתוכי. אני יודעת שהוא גמר (גברים נוטים להיות שקטים בד"כ לצערי) רק בגלל הקולות שלו ו/או אחרי שאני מרגישה רטיבות מוגברת בנרתיק והחיכוך נעשה חלש יותר. יש גברים כל כך שקטים בסקס, שרק בגלל שהם הפסיקו לזוז הבנתי שהם גמרו.

תמשיכי לעשות סקס עם קונדום, את לא רוצה להביא מחלות עליך ועל בעלך. אם כבר שוכבת עם אחרים, אז המינימום הוגנות זה שלא תביאי איתך מחלות לבעלך שאיתו (סביר להניח) את מקיימת סקס ללא קונדום.

פופאפ

New member
פתיחות של נשים בקטע.. אכן גברים נוטים להיות שקטים גם בתאורים והחלפת חוויות ברמת פרוט כזאת
רק לציין שדוקא תחושת הזרימה היא חלק משמעותי וחיוני וככל שהיא מסיבית ומהירה
הריגוש מתגבר.

חופ שיה

New member
אם מעולם לא חווית אורגזמה ללא שפיכה , אין לך את האפשרות לומר בוודאות האם זו השפיכה שמגבירה את חוויית האורגזמה או לא.
גם פה יש לי תחושה שבגלל שרוב הגברים מגיעים לאורגזמה עם שפיכה ולא יודעים אחרת, הם חושבים שהזרימה היא זאת שעושה את האורגזמה חזקה יותר או חלשה יותר.
מה שקובע את התפרצות הזרימה זה הבילד- אפ של הגירוי המיני שמפעיל את מנגנון האורגזמה והוא זה שגורם לדחיפת הזרע מחוץ לגוף.
כמובן שזה לא מדע מדוייק ונפלאות דרכי הגוף מכדי שננסה להבין אותם כאילו היו מדע מדוייק. אני רק אומרת שזה לא חד משמעי כמו שאתה מציג את זה.
השפיכה בעצם עוצרת את האורגזמה (אותו רגע שאתה "מתעלפים" אחרי השפיכה). אם לא הייתה שפיכה, הגוף היה ממשיך לגמור עוד ועוד (בתנאים שמאפשרים זאת) כמו אצל נשים - יעידו הגברים שמסוגלים להגיע לאורגזמה ללא שפיכה (הטנטרים למשל, שמתרגלים שליטה על מנגנון השפיכה).

פופאפ

New member
את מספרת לי מה גבר מרגיש ולמה? מה שקובע זו כמות הזרעונים שהצטברה מהפעם הקודמת וכן אפשר ויודעים אחרת - זה לא זה.
מה שגורם להתפרצות זה העומס הפיזיולוגי הלחץ בביצים שאין אצלכן, הגרוי הוא רק קטליזטור.
מאיפה החלטת שזה כמו אצל נשים?
יותר מכך עם הגיל עוצמת הזרימה קצת פוחתת ופוגעת בהנאה ..
כמו שאת מרגישה רווחה ופורקן אחרי מתן שתן תארי לך שזה מתרכז בעוצמה להשפרצה של חצי שניה
זה בערך הכיף וכפול שלש פעמים בממוצע. כל הטנטרים הם "כיווץ" שמאפשר למשוך עד הרגע של כמעט
יתכן שהגישה שלך נובעת מהעירפול האורגזמי אצל נשים והיכולת לחוש רצף רעידות והתכווצויות
זו לא האורגזמה של גברים שדומה יותר להשתין בלחץ.. אולי תחושי בגלגול הבא.

קרה לך שיצא זרע אבל "התפספסה" האורגזמה?
לי יצא לראות את זה קורה לא מעט, וזה דווקא כשלא גומרים הרבה זמן.
איך אתה מסביר את זה?

פופאפ

New member
לראות זה לא כמו להרגיש וכן זה קורה גם אם מאוד לא שכיח (לפעמים מלחץ על הערמונית או ריגוש עז גם ללא זיקפהה)
המענין שיש בול אותה תחושת דאבות ועייפות כמו אחרי אורגזמה מלאה מרגשת וסוערת.
מנגנון השפיכה מונע מגברים להגיע למולטי אורגזמות.אין אורגזמה ללא שפיכה מינימלית וההיפך.
אני דוקא נוטה להאמין לאשה שחשה ריגוש ממגע וחום הזרע בנרתיק או איפה שלא יהיה
סביר שהטבע יגרום לכן את הצורך הממכר בסיפוק הזה...

לצערי אין שם עצבים מספיק ספציפיים כדי להרגיש קצת זרע יוצא.
יש ריגוש מלהרגיש את ההתרגשות והפורקן של הפרטנר- אבל אין שום הבדל מבחינתי אם יוצא זרע או לא.

תגיד, גבר שקשרו לו את צינורית הזרע וגומר- אז גם האורגזמה שלו לא נחשבת בעיניך?

נראה לי שלגמור בטרוף מבלי לחשוב על כלום, הוא הדבר המשמעותי לתחושת הריגוש.

כשמתחילים להשתדל (גם אם לאחר תקופה זה בא יותר בקלות), אורזמה עם שפיכה, אורזמה בלי שפיכה וכו' הריגוש... שונה.

פופאפ

New member
מיצי אז חייבת השתלמות מהירה השפיכה מורכבת מזרע ונוזל מהערמונית שמסייע לו להתקדם לביצית.
כך שגם קשירת צינורית הזרע מותירה עדיין שפיכה (עקרה)
אקדים תשובה לשאלתך הבא ,לא התנסיתי ואין לי מושג מהקורה למי שעבר בנוסף כריתת ערמונית
אבל העקרון די פשוט יש מנגנון חכם שמונע מגברים לגמור שוב ושוב ללא הרף: עוררות מינית>שפיכה >עייפות.
בלי להתיחס להתערבויות כרוגיות נירוכרוגיות וכד'
אחרת היינו מתמכרים ומגמרים נון סטופ עד שנגמרים וזה לא מופרך.
ולנושא,כנראה שיש תחושה כשמדובר בהרבה זרע שחלקו נגרר ביציאה לשפתי הנרתיק, לא מתווכח עם מי שמעידה עלכך אישית.

למעלה