יש לי שאלה...

avice9

New member
יש לי שאלה...

אני רוכבת זמןדיי קצר (בערך חצי שנה) ובשיעורים עכשיו אני והמדריכה שלי עובדות על טרוט וסיבובים. רציתי לדעת כמה זמן עוד יידרש לי בערך(שיעור פעם בשבוע חצי שעה9 כדי להגיע לרמה שנחשבת גבוהה.
איזה סגנונות רכיבה יש ומה ההבדל?
בחווה שאני רוכבת בה(מושב בית חנן)לוקחים 120 שקל לשיעור של חצי שעה. זה לא הגזמה?
סליחה שהרדמתי אותכם עם כל השאלות...... בכל מקרה, תודה מראש למי שיענה.

זה בסדר גמור... לא הרדמת אף אחד@

היי גם אני בת... ברוכה הבאה!
את לא ממש פירטת על השיעורים... את עושה רק טרוט וסיבובים? משמע, את עובדת על דרסז´ כרגע? אני מבולבלת... עם תוכלי לפרט קצת יותר.... אני אשמח לענות לך (עם את עושה עם לונג´ או לבד וכ´ו).
יש שני סוגי רכיבה:
אינגליש; רכיבה אנגלית... האוכף קטן יותר, יש אכיזה אחת במושכות שכוללת לכול המצבים (שתי ידיים).
ווסטרן; רכיבה מערבית... האוכף גדול יותר (מצוטת "ספה" [נראה מי זוכר]), יש מס´ אחיזות....!!

ננסה לענות../images/Emo28.gif

ההתקדמות תלויה בך, בענף(ווסטרן, אינגליש, קפיצות, דרסז´,טרייל, רינינג וכל שאר השטויות)במדריך, בסוס,ובמטרה שלך וההגדרה שלך לשלב מתקדם.
יש כמה סגנונות רכיבה תלחצי כאן בשביל מידע נוסף.
לפי דעתי 120 שקל לשיעור של חצי שעה זה המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן... די המון....

אבל זה תלוי....
היי גם אני בת... ברוכה הבאה!
את לא ממש פירטת על השיעורים... את עושה רק טרוט וסיבובים? משמע, את עובדת על דרסז´ כרגע? אני מבולבלת... עם תוכלי לפרט קצת יותר.... אני אשמח לענות לך (עם את עושה עם לונג´ או לבד וכ´ו).
יש שני סוגי רכיבה:
אינגליש; רכיבה אנגלית... האוכף קטן יותר, יש אכיזה אחת במושכות שכוללת לכול המצבים (שתי ידיים).
ווסטרן; רכיבה מערבית... האוכף גדול יותר (מצוטת "ספה" [נראה מי זוכר]), יש מס´ אחיזות....!!
אומנם זה קצת מוגזם אבל חבר´ה....באמת... המחירים עולים....!
יש עוד שאלות? לא!!! יש!! חה חה חה! אני שומעת ברקע אביב גפן... ורואה איש כחול מוזר... רץ לי על המסך

פרסה

New member
זה המון כסף

פעם זה היה 60 שקל לשעה.... ביקרתי בחווה שלמדתי פעם. והוא לוקח לשיעור 100 שקלהוא הציע לי לרכב אצלו שיעורים ב100 לשעה (פעם זה היה 60) אולי אני אשלח תמקומי שלי לאילוף ופנסיון (להמרות שלא שווה להשקיע על המקומי הזה שקל) אגב פיצי חתימה חמודה

תוודה!

זה באמת מוגזם.... למשל אמיר אמר שאולי זה יאלה ל-180 ש´ח!!!! אבל לא ניראה לי...
אגב- מעבירים לחוות אמיר את סוסי המ-ש-ט-ר-ה-!!!!!! יאיייי!!!!!! איזה כיף!!!!!!! שמעתי את זה לפי שמועות בחווה....
אז אולי זה לא יהיה.... לא נורא.... כניראה שכן!

shaililo

New member
אצלנו זה ממש מעט...../images/Emo39.gif

45 ש"ח לשיעור של שלושת´רבע שעה עד שעה וחצי.

avice9

New member
קודם כל תודה על התשובות....

ואני רוכבת לבד (לא בלונג´), ולפי מה שהבנתי על הסגנונות אני רוכבת באינגליש. בקשר למחיר, אולי אתם מכירים חוות טובות באיזור המרכז(אני גרה בחולון)?

angel457

New member
כנסיי...

החווה שאני רוכבת בה: "חוות הפארק" היא נמצאת בפארק הלאומי.. ולמשל חברה שלי גרה בחולון והיא בחווה הזאתי.. אם תרצי עוד פרטים תגידי...... וזו חוות אינגליש.

למעלה