יש לי שאלה

gogumagog

New member
יש לי שאלה

בעצם שתיים! 1.למה גוהן הבוגר לא מחליף לסופר סיין??? לפי מה שהבנתי (ולמיטב זכרוני) במצב רגיל, הוא יותר חזק מבמצב של סופר סיין. אבל למה? זה נורא מעורפל לי!!! 2.למה לעזאזל אין אף אחד בפורום אחרי עשר וחצי???

Son Gohan

New member
../images/Emo58.gif

1.אז ככה: בסגה של בו אחרי שגוהן כוסח ע"י מאג´ין בו שין (kaio shin) לקח אותו יחד עם עוד מישהו (לא זוכר את השם) לכוכב שלו כדי שינסה להוציא חרב אגדית מתוך סלע (נשמע מוכר, לא?) בכל מקרה אחרי שגוהן הוציא את החרב היא נשברה לבסוף יצא ממנה קאיי מלפני 15 דורות (אני חושב?) שהסכים בתמורה ליציאה עם בולמה לאמן את גוהן ולהוציא את הכח הסודי שלו (לפי משהו שקראתי לגוהן שהוא שילוב של סיין ובת אנוש יש יכולת קרבית ופוטנציאל גבוהה מאוד בגלל הכח הסודי שיש בו אבל כדי להוציא את הכח הזה גוהן חייב להיות במצב של סכנה וגם אז קשה לו מאוד לשלוט בכח הזה). אחרי שהקאיי הזקן מאמן אותו הוא הופך לגוהן מיסטי (Mystic Gohan) שהרבה יותר חזק מאשר גוהן בסופר סיין או מגוקו במצב של סופר סיין 3 גם בסרט 13 גוהן מופיע כגוהן מיסטי 2.אני פה, לא?

Son Gohan

New member
האאא ו....

נזכרתי בשם של הזה השני שלקח את גוהן לכוכב של שין Kibito

king kazabubu

New member
הרשה לי לתקן משהו... ../images/Emo58.gif

גוהן הופך באמת לגוהן המיסטי. אבל הוא לא יותר חזק מגוקו סופר סיין שלוש. עכשיו איך אני יודע? כמו שאתם יודעים בפרק שגוהן חוזר ונלחם בבו בפעם הראשונה בתור מיסטיק גוהן הוא עושה ממנו צחוק. בו לא מסוגל לעמוד לא במהירות של גוהן ולא בכח שלו. אבל אחרי פרק בו מעכל את פיקולו וגוטנקס והופך להרבה יותר חזק מסתם גוהן. ואז סופר בו (ככה נהוג לקרוא לצורה הזו שלו) כמעט הורג את גוהן שוב (כאן רואים שגוהן לא יכול להשתנות לסופר סיין) וגוקו חוזר לעזור לו. הוא בא עם העגילים ומנסה לתת אחד לגוהן כדי שילבש ושניהם יהפכו לפיוז´ן אבל גוהן לא מספיק לשים אותו. כמו שאתם יודעים גם הפיוז´ן של גוטנקס מחזיק מעמד רק לחצי שעה ואחרי כן הוא פשוט מפסיק. ואכן אחרי חצי שעה גוטנקס בתוך בו חוזר להיות לגוטן וטראנקס. והעוצמה של בו יורדת. אבל גוהן עדיין לא מספיק חזק כדי לנצח. בנקודה הזו גוקו אומר לגוהן שהוא לא יצטרך לעשות פיוז´ן כדי לנצח את בו שבלע את פיקולו, גוטן וטראנקס. כלומר גוקו בתור סופר סיין שלוש יכול לנצח את בו שגוהן לא יכול לנצח. דבר שני.... קראתי תיאוריה שמסבירה משהו על גוהן. כדי להפוך לסופר סיין אתה צריך כעס מצטבר והרבה אנרגיה. הסופר סיין בסך הכל הוא לא מצב מאוד יציב. ובגלל זה הם לא נשארים כסופר סיינס תמיד. מה שהקאי הזקן עשה זה בעצם הפך את כל האנרגיה הלא יציבה של גוהן בתור סופר סיין והייתה לו הרבה כזו לאנרגיה יציבה בתור מיסטיק גוהן. כמובן שהוא גם עורר את כל הכח הרדום שהצטבר בתוכו כי לגוהן יש תמיד כוח רדום. אבל העניין הוא שהוא הרחיק מגוהן את סף האנרגיה שצריך להגיע אליה כדי להשתנות לסופר סיין. אז כדי שגוהן יוכל להשתנות שוב לסופר סיין הוא צריך לכעוס מאוד וגם הוא צריך לעבור את האנרגיה שיש לו עכשיו.

Dark_Ninja

New member
לא מסכים בכלל

אחרי שגוטנקס התפרקו, בו קיבל את הכח של פיקולו רק, וזה למה נהייתה לו הגלימה, עכשיו לא היה צריך יותר פיזון כי פיקולו הוא לא פקטור, וגואן היה יכול לנצח בקלות את בו, כי פיקולו הוא לא תוספת כח משמועתית, גוקו לא אומר שהוא יכל לנצח אותו, ואי אפשר להבין מזה בכלל שגוקו יכול בקלות לנצח. לדוגמא נקח את בוו השמן, לפני שנאכל על ידי הרשע גוקו ss3 אמנם יכל לנצח אותו! אבל ההבדל ביניהם לא היה משמעותי כמו בין גואן המיסטי לבו הרשע, גואן ממש התעלל בבו הרשע, בעוד גוקו התקשה נגד בו השמן, עכשיו בוו השמן בהחלט לא יותר חזק מבוו הרשע, ולכן ניתן להסיק שגואן המיסטי הרבה יותר חזק מגוקו ss3 מה גם ש ss3 מחזיק איזה כמה דקות בלבד, לכן לא יהיה לו סיכוי מול גואן המיסטי לדעתי. אבל פשוט אי אפשר לדעת, כי זה לא היה לא באנימה ולא במאנגה.

king kazabubu

New member
לא נכון....

גוקו אמר שהוא מאמין שהוא יכול לנצח את בו השמן אבל הוא לא רוצה לעשות את זה. ושכחת שגם גוטן וטראנקס נמצאים בסופר בו?! ופיקולו הוא בהחלט פקטור. היכולת תחושה שלו יותר גבוהה מזו של גוהן והוא מכיר גם את הטכניקות של גוהן. סופר בו כאשר גוטנקס מתפרק בתוכו יותר חזק מגוהן. גוהן לא מסוגל לנצח אותו כשהוא בעל השכל של פיקולו וההתקפות של גוטנקס. אל תשכח שבו יכול עדיין להשתמש בכל ההתקפות של גוטן טראנקס פיקולו וגוטנקס. ועוד דבר.. הסיבה שגוקו לא יכל להחזיק בתור סופר סיין 3 הרבה זמן מעמד מול בו השמן היא כי הצורה הזו זוללת אנרגיה מאוד. בגלל שלגוקו הוקצב יום אחד בעולם החיים הוקצבה לו גם כמות אנרגיה מסוימת שהצורה של הסופר סיין 3 זללה אותה עד שנגמר לו הזמן. ככה כשהוא חי שוב הוא מסוגל לשמור על הצורה ליותר זמן. גוהן יותר חלש ממנו. אסור לזלזל בצורה של הסופר סיין 3... במיוחד לא בגוקו.

Dark_Ninja

New member
זאת דעתך

דבר ראשון הוא אמר שהוא יכול לנצח, אבל אל היה לו קל כמו שלגואן היה קל, והבוו שגואן נלחם ממנו היה יותר חזק, לדעתי גואן יותר חזק מסופר סיין 3, אתה אוהב את גוקו אז אתה חשוב שאני טועה, כל אחד ודעתו

king kazabubu

New member
לא נכון....

למען האמת אני לא מעדיף אף אחד משניהם... אבל ככה זה בשטח וברוב האתרים מסכימים איתי....

למעלה