יש לי שאלה

yaron4all

New member
יש לי שאלה

עקב התמכרותי הקשה לסרט "המאטריקס", החלטתי שאני רוצה ללמוד קונג פו. אם אני לא טועה ישנם סוגים רבים של קונג פו, ובטח שאני לא יכול להבחין ביניהם...... מישהו יכול בבקשה לומר לי באיזה סגנון משתמשים בסרט?

yanivtil

New member
לפי דיון שהיה פה

על ג´קי צ´אן,ברוס לי,ג´ט לי וכו´, התברר שמה שרואים בסרטים זו פשוט כוריאוגרפיה יפה של תנועות ולא ממש אמנות לחימה אמיתית. בכל מקרה,גם כוריאוגרפיה לקוחה מאיפשהו ואכן,כוכבי הסרט מאטריקס התאמנו זמן רב למדי (במונחים של הפקת סרט,כמובן...) עם מאסטר זקן, במיוחד לצורך ההפקה... בקשר לשאלה הספציפית באיזה סגנון השתמשו-איני יודע,אבל אנסה לבדוק. האם מישהו אחר יכול לתרום יותר?

yaron4all

New member
טוב, את זה באמת שאני לא יודע...

אבל הכוריאוגרף הוא וו פינג, אם זה עוזר במשהו... וכשאני מדבר על סגנון אני מתכוון יותר למראה החיצוני של תנועות הלוחם, לאצילות התנועות וכו´...

neko

New member
ג´ט

על ג´קי צ´אן וברוס לי אני לא יודע, אבל ג´ט לי תותח על, ומכיר המון אמנויות לחימה ברמה גבוהה. ד"א, הוא למד עם ירון בנימיני (אפשר להגיד שכמה כיתות מעליו) במוסד הוו-שו בביג´ינג. אני חושב שראיתי פעם הדגמה שלו מגיל 7 פחות או יותר, שהוא זכה באליפות וו-שו לצעירים.

deep ocean

New member
היכן אתה גר?

לדעתי עדיף להתנסות בפועל בשיעורי נסיון במקומות שונים, ולבחור מקום לא לפי שם של שיטה, אלא לבוא לשיעורים עצמם.

trener

New member
אם מדברים סרטים

מה דעתך על "אומנות מלחמה" (מוצצי דם...). סיגנון זה, להוציא כוריאוגרפיה עם הרגליים דומה קצת לס.ז.א. פרטים ב"לוחות".

למעלה