יש לי שאלה

יש לי שאלה

מדוע אנו לא בונים אתר רציני ומושקע רק לגורדי השחקים של ישראל. לא חסר לנו חומר, יש לנו מלא תמונות, יש את הדיאגרמות של ליאור ואסף. מדוע לא ניצור לנו אתר מגניב. ממש חסר אתר כזה, אתם לא חושבים. ראבאק, אנשים, יש קהילת טולקין, יש קהילת הספרים העיוורים מבת ים וקהילת מגדלי ישראל אין, איך זה? יאללה שחקו אותה. בהצלחה חברים. כבר הורדתי את כל הדיאגרמות של ליאור. צריך רק קצת לתקן אותן והן יהיו מושלמות. יהיה לנו אתר גדול, בחיי.

זהו, הורדתי את כל התמונות מסס"א

באתר החדש יהיה לנו פורום בלי פרסומות ויהיה שמח. כמו שסגרנו את הפורום בוואלה, הגיע הזמן שנסגור גם את תפוז. כמובן שליאור ישאר המנהל של הפורום ויש אפשרות שהוא יהיה עורך ראשי. אסף יהיה האסטרטג של האתר ויו"ר מועצת המנהלים. KYLE יהיה יועץ בכיר לתכנון פרוייקטים הקשורים בהגשמת רצונם של כל החברים.

DerBleistift

New member
תודה רבה אבל לא תודה!!!

עם כל הכבוד להשקעה, עמרי, לא תודה
הפורום הזה נשאר בתפוז, לאף אחד אין כוונה להעביר אותו לשום מקום רק בגלל שעשית כ"כ הרבה ברדק בפורום הזה שאתה כבר לא יכול לכתוב בו. היית צריך לחשוב על כך לפני-כן! רק בגלל ששום מקום לא מוכן לארח אותך(וכנראה שהם יודעים מה הם עושים), לא אומר שכולם ירקדו לפי החליל שלך. ייתרה מזאת, אנני מתיר לך לעשות שימוש בשום דיאגרמה שציירתי או לערוך בהן שינויים. אם אתה מעוניין שיהיו לך דיאגרמות, צייר אותן בעצמך. בשלי, אתה אינך נוגע! ואגב, אחלה כינוי... נעלבתי, ואני עומד לבכות. תתבגר!

oren*

New member
דע מראש שהחוקים בישראל העוסקים

בזכויות יוצרים הם מהמחמירים בעולם, לא הייתי מציע לך לשחק עם תמונות ודיאגרמות שהורדת מאתרים ללא רשות. אינני רואה סיבה להתייחס לקשקושים שלך על סגירת הפורום בתפוז.

kyle

New member
../images/Emo6.gifLOL

KYLE יהיה יועץ בכיר לתכנון פרוייקטים הקשורים בהגשמת רצונם של כל החברים!?
מאיפה הוצאת את זה!?

DerBleistift

New member
קייל... אסור לתת לך שום תפקיד!

אתה בטח תחבל בו בעורמה של איש טרור אירי ממולח ואכזר!
אגב, אתה מוזמן לכתוב אלי במסר אישי למה בדיוק אתה טרוריסט אירי או מה הקשר לך לאירלנד.
אני כבר תוהה בנוגע לנושא זמן מה.

DerBleistift

New member
אתה מוזמן לבנות איזה

אתר שאתה רוצה... אבל תמונות שאני צילמתי ודיאגרמות שאני ציירתי, לא יופיעו בו!

למעלה