יש לי שאלה

יש לי שאלה

יש מן חומר שקוף כזה, שעושים ממנו כל מיני עבודות, לדוגמא;קערות, חמסות וכו, כשבתוך החומר יש עלים יבשים, או דברים אחרים..(פעם ראיתי מישהו שעשה תמונה ובפנים שם מקקים...) האם אתן יודעות איך קוראים לחומר הזה? ואיך עושים את זה?

lilachh

New member
שגית - עבדנו עם זה בלימודים

אני לא זוכרת אבל נראה לי שזה סיליקון שבה או נוזלי או בצורת אבקה, וזה בעיה להשיג את זה ...אנחנו קנינו ממישהו ליד גני התערוכה בת"א

michal_sil

New member
יציקת פוליאסטר

מדובר בחומר נוזלי שקוף שמטפטפים אליו חומר מקשה ליצירת יציקה. ניתן לשבץ בו חפצים שונים.ככל הידוע לי, כדי להגיע לרמת גימור משביעת רצון, דרוש מיכשור מיוחד ולא ניתן להגיע לכך באמצעים ביתיים. ניסיתי את החומר בבית וריחו רע מאוד (רצוי להשתמש במקום מאוורר היטב) והתוצאות היו ממש לא מרשימות..

lilachh

New member
נכון פוליאסטר - ולא סיליקון ,סליחה

ברח לי השם...

hoggle

New member
בנוסף, החומר רעיל

רציתי פעם לעשות סדנא כזו, אבל אלו חומרים מאד מסוכנים.

תילתול

New member
בכל מקרה רק לידיעתך ../images/Emo39.gif

בנחלת בנימין מוכרים את הדברים האלה , ועושים מהחומר הזה דברים מדהימים מגשים צלחות , תחתיות לכוסות ועוד, מאחר והחומר הזה לא הורס את החפצים שמניחים בפנים , מכניסים לשם דברים משוגעים ביניהם גם גוקים בפקקים עלים ופרחים תמונות ועוד , הרעיון הכי מגניב שראיתי זה שיברי כוס של חתונה מפוזרים מסביב להזמנה של הזוג , מקורי מגניב ונשמר לאורך זמן אגב עושים את זה בשבלונות בדומה לגבס אז לא צריכה להיות בעיה איך יצא החומר אומנם קצת יקר יחסית אבל שמוכרים את זה זה שווה !

לתילתול:

אני בעבר קניתי את החומר הזה יחד עם החומר שממנו עושים שבלונות. קניתי ברחוב ויטל היכן שמוכרים ציוד לצרכי עיצוב תעשייתי. עברו מאז כמה חודשים ושמעתי רק דברים מפחידים על השימוש בחומרים ולכן הם עדיין עומדים אצלי בפחיות הסגורות... שאלתי אלייך היא - האם התנסית בעבודה עם החומרים הללו? ואם כן - תוכלי לתת הסבר על השימוש בהם?

cckuki

New member
אני ניסיתי

קניתי חומר בחנויות לחומרי בניין (כמו אייס) וקוראים לו פוליאור אם אני לא טועה ולא ידעתי בכלל שזה כל כך רעיל בכל מקרה עבדתי בחוץ כי יש לזה ריח ניסיתי לעשות חמסות אבל הגימור לא יצא יפה אז ויתרתי

av_i_va

New member
קיים חומר חדש, תחליפי

מיובא לארץ בחודש האחרון וכרגע בשלבי בדיוקה אצל מספר אומנים. יצקתי אותו ביום חמישי. יתרון: גימור חלק ויפה. ניתן לערבב בו כמה טיפות של צבע זכוכית ומקבל חומר צבעוני. על אותו עיקרון ניתן לקבל אפקט שיש. פשוט מדהים. אין ריח רע. אפשר לעבוד בחדר סגור. חסרון: חובה לעבוד בתבניות גומי. (שלא ניתן לקנות, כך שצריך לדעת להכין אותן) יקר - פחד! וחוסר הכדאיות העיקרי: יצא מהאופנה.

michal_sil

New member
מה שמו של החומר החלופי?

אביבה,
אשמח אם תוכלי לעדכן היכן ניתן להשיג את החומר הנ"ל. ואולי בהזדמנות זו, אפשר לקבל מידע באשר להכנת תבניות גומי? תודה מראש על ההתייחסות.

tint

New member
פוליאסטר

לחומר קוראים פוליאסטר שקוף אפשר לקנות אותו בארט-טאצ´ רל´ וויטל 17 פלורנטין (דרום ת"א) בחנות מסבירים איך עובדים עם החומר. בהצלחה

למעלה