יש לי שאלה...

Lורליי

New member
יש לי שאלה...

הכנתי משהו מעץ, צבעתי באקרילי, וריססתי לכה בספריי 3 שכבות שבין כל שכבה אפשרתי 5 דקות (כמו בהוראות) בסופו של דבר היצירה יצאה קצת דביקה וזה אחרי ייבוש של כ-12 ש´ מול מאורר. יש הסבר לתופעה? האם הדביקות תעלם? מי שיודעת, תודה.

לילך1

New member
למה 3 שכובות לכה???????

מה עשית מעץ???????? למה כל כך הרבה לכה????

lilachh

New member
בגלל שזה ספרי יוצא שכבה דקה דקה

ולכן צריך לרסס כמה שכבות

לילך1

New member
אני מרססת שיכבה אחת של לכה

בצורה מאד אחידה ודי נדיבה ...יש עבודות שלי שתלויות אצל ההורים שלי בגינה בשמש ושיכבת לכה אחת הספיקה בהחלט...יותר מישכבה אחת זה לדעתי ממש מיותר .... אבל זו דעתי

lilachh

New member
אני יודעת שאלו ההוראות לכן לא ברור

לי למה זה קרה...

lilachh

New member
ריסוס בספריי - טיפ

בדרך כלל כשמשתמשים בספריי, אם זה לכה או צבע צריך לרסס תוך כדי הזזת היד מצד לצד, יש לרסס שכבה אחידה ודקה, לחכות מספר דקות לייבוש ולרסס שוב לפי הצורך, אם נרסס יותר מדי בבת אחת הצבע או הלכה ייזלו ותתקבל שכבה לא אחידה. בכל מקרה שכבה אחת יכולה להספיק, תלוי למה, ככל הידוע לי וכתוב גם על הלכה ספריי, להגנה טובה צריך מספר שכבות, (לדוגמה: עשיתי עבודה עם פרופילים מברזל, שם היה צורך לרסס כמובן לקה על מנת שלא תהיה חלודה, שכבה אחת לא היתה יכולה להספיק אלא היה צריך לרסס כמה שכבות על מנת שתהיה הגנה מספקת).אבל כמובן שאם זה הספיק לך זה מה שחשוב

Lורליי

New member
ריססתי שכבה אחידה ודקה3X

לפי ההוראות ,כפי שהבנתי אותן... לא יודעת מה עשיתי רע אני מקווה שזה ישתפר. (נתתי את זה אתמול מתנה) תמונות יהיו כשיחזור הפילים...

lilachh

New member
כשאני עבדתי עם ספריי

רססתי גם כמה שכבות, בהתחלה זה באמת היה דביק אבל אחרי יום זה היה מצוין, חלק ולא דביק כלל....

Lורליי

New member
נתת לי תקווה

אני מקווה שזה יילך וישתפר נורא נבהלתי מהדביקות שמתי את זה מול המאורר עד שהלכתי

למעלה