יש לי שאלה איך אני מגיעה לבן יהודה 198??? מר"ג... אבל גם מת"א זה בסדר
L lolo1111 New member 28/9/02 #1 יש לי שאלה איך אני מגיעה לבן יהודה 198??? מר"ג... אבל גם מת"א זה בסדר
L lolo1111 New member 28/9/02 #2 אנשים זה דחוף!!!!!!!!!!! אני הולכת להיות באזור מחר אז זה די דחוף!!!!
A ailag New member 29/9/02 #3 מפָּה! אין לי מושג איפה זה #198 אבל בן יהודה כללית זה רחוב קרוב לים, צפון-דרום. אפשר לנסוע מר"ג לארלוזורוב ולפנות כשמגיעים לבן יהודה. נראה לי
מפָּה! אין לי מושג איפה זה #198 אבל בן יהודה כללית זה רחוב קרוב לים, צפון-דרום. אפשר לנסוע מר"ג לארלוזורוב ולפנות כשמגיעים לבן יהודה. נראה לי
A ailag New member 29/9/02 #5 קצת מאוחר.. "דן" ידעו יותר טוב ממני אני יודעת שקו 4 נוסע שם.. בי"ס שלי היה שם אבל האוטובוס היה רחוק. sorry
קצת מאוחר.. "דן" ידעו יותר טוב ממני אני יודעת שקו 4 נוסע שם.. בי"ס שלי היה שם אבל האוטובוס היה רחוק. sorry
D danezeq Member 3/10/02 #6 מכיכר רבין לשדרות בן גוריוןו - ואז לכיוון הים - עד לפינת בן יהודה - אגב - מצב החנייה שם - בכי רע! יש שם חניון קטן בתשלום בקשר לאוטובוס - אין לי מושג אפשר לבדוק באתר של דן
מכיכר רבין לשדרות בן גוריוןו - ואז לכיוון הים - עד לפינת בן יהודה - אגב - מצב החנייה שם - בכי רע! יש שם חניון קטן בתשלום בקשר לאוטובוס - אין לי מושג אפשר לבדוק באתר של דן