יש לי שאלה

dragonait

New member
יש לי שאלה

לפני שבוע שמעתי מתלמיד שלי על דבר מסויים ממשרד החינוך שנקרא המחלקה לאומנויות לחימה שיש בה אקדמיה לאומנויות לחימה מישהו שמע על הדבר הזה ומה התוכן של חוק הספורט בעצם מה הוא נותן לאנשים ועוד דבר הרבה מורים לאומנויות לחימה אינם מלמדים את תלמידיהם כראוי יש תופעה אצל מורים בארץ לתת לילדים לפרק את העצמות אחד לשני אני לא מבין למה הילדים חייבים לעסוק בתסריט לא מציאותי כי הרי מהלך אחד גומר כבר בשיטת אימון זו יש דגש על פציעות וכאסח שעובר על התלמיד והתלמיד אינו לומד איך להגן על עצמו רק אחרי שנים בכך זו תופעה נפוצה מאוד בגו גיטסו וקראטה למה אין נסיון להעלים תופעה זו

קרוקדיל

New member
מה שלא הורג רק מחשל

ומה שהורג מחשל את האמא סתם זה היה בצחוק ועכשיו ברצינות השיטה של הכיסוחים לא הומצאה בארץ היא הגיע מהמינזרים באוקינווה שם הם מפרקים אחד לשני את הצורה משום מה יש מורים שחושבים שהשיטה הזאת מתאימה לכל אחד אני לא יודע מה לגבי כולם אבל לי זה מאוד מתאים ובתקופה שהתאמנתי בבושידו ככה התאמנו וזה היה מאוד תועלתי כשאתה חוטף מהר מאוד אתה לומד להגן על עצמך מהמכות כי אין לך ברירה אחרת

dragonait

New member
אתה ממש צודק

זה ככה בהישרדות וגם דיי בקראטה זה לא שונה כל כך הבעיה בקראטה זה העמידות אגב ידידי קרוקודיל אני פשוט מרוב אי ידיעתי לקבלת המסרים נמחקה לי המסר שלך בטעות דיי רשלנות מצידי אז בבקשה תוכל איך שהוא לשלוח לי מה כתבתה

חוק הספורט

http://www.most.gov.il/article/archive/547 לגבי שיטת הכסאח: מוזר שאתה טוען שזו שיטה בלתי מציאותית, כי זאת בדיוק הטענה של שיטות הכסאח כנגד שיטות אחרות.

למעלה