יש לי שאלה

טטיאנה1

New member
יש לי שאלה

אני לומדת כרגע קורס למטפלות לגיל הרך , לקחתי את קורס כשהיתי באבטלה , מתוכניתו ואוציר , עכשיו אני מחפשת עבודה ויכולהיות מאוד שמשהו יסתדר לי בשופרסל בתור קופאית אבל אני עדיין לא אמרתי להם שאני לומדת כי עדיין לא קראו לי לנסיון אים אני אגיד להם כשהם כבר החליטו לקבל אתי לא יהו להם בעיות או עדף להגיד להם עכשיו בזמו ניסיון כי כבר עשיתי הרבה פעמים כולם אאה ואז לא מקבלים מה אתם אומרים ?

beky1

New member
האם הלימודים מפריעים

לך לבצע משמרת קופה ? אם לא, אין צורך לציין.
אגב, למה שלא תעבדי במקצוע החדש אותו רכשת ? כך תוכלי לקבל נסיון מעשי במקצוע , לא חבל ?
אגב את ברת מזל שהצלחת לנצל את הואוצ'ר, אין הרבה שמצליחים ללמוד ע"ח המדינה, חבל שזה ילך לאיבוד.

טטיאנה1

New member
אני עדיין לא יודעת

אבל לדעתי לא חייב שזה הפריעה כי הלימודים עיונים פעמיים בשבועה לאחר הצהריים מ16.00 וששיעור מעשי יהי בבוקר רק אים לאחראית לא יהי בעיה להציב אותי במשמרות עדיין אני אפילו לא במערכת לא היה בניסיון .ךגבי מקצעוע שאני מנסה לרכוש אבל כולם רוצים עם נסיון ניסיתי בשלוש מקומות ורק באחד אמרו לי אולי לבסטמבר להחלפות ואחרות רק ניסון, אבל איפה אני ארכוש אם לא רוצים .בלי נסיון. נשאר לחכות עד כשנתחיל לשיעור המעשי חעור מעשי הם נותנים לעשות .בבקשה תבואי תעשי . לגגבי ואואצר גם ביזבזתי את כוח ועצבים , עד אספתי ניירות וגם אמנהל לשעבר בלשכת העבודה אצלינו גם נראה לי לפני הפנסיה שלו החליט לבלבל ראש לאנשים ותירתר אותי כל הזמן .

beky1

New member
כמו שכבר את בטח יודעת

שום דבר בחיים לא הולך בקלות ובטח להוציא משהו מהמדינה לא בא בקלות.
לחפש עבודה זו עבודה בפני עצמה , חיפשת רק בשלושה מקומות ? זה כלום , את צריכה להגיע לכל צהרון , בית ספר, גן בסביבתך הקרובה ולהשאיר קו"ח, אם רוצים שתבואי לנסיון סבבה, לכי על זה.
אבל עשי טובה לעצמך וסיימי את הלימודים, עבדת על זה קשה לא ?
לגבי עבודה כקופאית , אם זה מפריע בלימודים את צריכה לציין שאת יכולה לעבוד רק משמרות בוקר באותם ימי לימודים אבל יכולה באחרים.
בהצלחה

למעלה