הממממ
אני לא יודע אם אני אוכל לעזור...אבל... אם אתה מתכוון כשאתה מנסה לעלות משחק הוא נתקע על הקו הכחול הרבה זמן ולא מעלה, זה יכול להיות כי אתה כבר ב2010 2011...כמה זמן אתה מחכה?...עם הזמן, למשחק לוקח יותר ויותר זמן לבצע כל שמירה או עידכון... אם אתה מתכוון לעדכון הזה שהמחשב עושה בין העונות, שוב, בשנים מתקדמות זה לוקח הרבה זמן ולי לפעמים זה לוקח חצי שעה אפילו...בשנים כמו 2020 וכאלה...במקרים כאלה אני עוזב את המחשב והולך לראות טלויזיה... כמובן שגם האופציה הגורסת כי ישנו באג במשחק וכנראה שתצטרך להתחיל משחק חדש, גם היא קיימת... כמה זמן אתה מחכה?...תן לזה זמן ותראה מה קורה עם זה, ואני מדבר על יותר מחמש, עשר דקות. אגב, במשחק שאני מריץ עכשיו עם בארסה, באמצע עיבוד נתוניפ בערך בחודש פברואר, פתאום עלתה לי הודעה כזו של שגיאה וקובץ חסר, וכבר ראיתי איך התחרבן לי כל המשחק ואיך הוא נופל וכל מה שהשקעתי יורד לטמיון...אבל לא! המשחק המשיך לרוץ, אבל נשאר לו באג. הבאג שלו הוא שכשיש הודעות חדשות, הוא הולך קודם לאחרונה ובנוסף, אחרי שאני כבר קורא את כל ההודעות, עדיין המתג הזה שרשום עליו "קרא הודעה הבאה" אן משהו כזה, עדיין ניתן ללחוץ עליו למרות שהוא כבר לא מעביר הודעות.