יש לי שאלה

יש לי שאלה

החברה של הבת שלי מתקשה מאד בחשבון האם מישהו יכול לאמר לי האם יש ליקוי ספציפי לחשבוןן ומה האבחון ובכלל האם יש לכם עצה תודה מראש אם הפרחים
 
בהחלט כן!

ושמו של הליקוי - דיסקלקוליה. אני אישית עובדת בהוראה מתקנת עם ילדים שזו הבעיה היחידה שלהם. כלומר, הם מתפקדים בסדר פחות או יותר בתחומי הלמידה השונים, ורק בחשבון הם "נתקעים". אבחון ניתן לעשות אצל מאבחנים דידקטיים, עדיף כאלו שמתמחים דווקא בחשבון. אוכל להמליץ לך במסר אישי על שמות, אם תרצי.
 
יש ליקוי ספציפי או סימפטום ספציפי

או סימפטום ספציפי בודד. סביר שבכל מכון שנותן אבחונים אפשר לקבל תשובות מאוד מעשיות בנושא האבחון הספציפי. אם רוצים להרחיב את הדעת בתחום, נכתבו כמה ספרים עבריים בנושא. אפשר לקרוא עליהם באתר הבא: http://www.angelfire.com/ok5/books1
 

דליה.ד

New member
בוודאי שיש לקות בחשבון

וחשוב לערוך אבחון על מנת למקד את הבעיה ולמצוא היכן הקשיים. זה גם יתן שיטות טיפול ואסטרטגיות עוקפות. מעט קישורים בנושא מצורפים (יש עוד רבים!).
 
למעלה