יש לי שאלה? איפה אפשר ליקנות חולצה של מיקל?
¥ ¥מייקלית¥ New member 28/8/02 #4 אה ו... אפשר ללכת לאיזה שהיא חנות עם תמונה של מייקל, ובאותה חנות סורקים על החולצה את התמונה... יש כזאתי חנות בקניון חדרה, אני לא יודעת איפה עוד...
אה ו... אפשר ללכת לאיזה שהיא חנות עם תמונה של מייקל, ובאותה חנות סורקים על החולצה את התמונה... יש כזאתי חנות בקניון חדרה, אני לא יודעת איפה עוד...
B Butterflies New member 28/8/02 #5 יש גם בחולון חנות שאם מביאים תמונה של מייקל אז אפשר לסרוק אותה ולשים בכל מיני מקומות. בתוך שעון, למסגר, על חולצה לי סרקו תמונה שלו על פאזל. זה נורא חמוד ויש עוד המון דברים.
יש גם בחולון חנות שאם מביאים תמונה של מייקל אז אפשר לסרוק אותה ולשים בכל מיני מקומות. בתוך שעון, למסגר, על חולצה לי סרקו תמונה שלו על פאזל. זה נורא חמוד ויש עוד המון דברים.
D dancing machine New member 28/8/02 #10 אני נוסעת מחר ללונדון!!!!! איפה? איפה בלונדון אפשר להשיג חולצות של מייקי??????
J jannet wise New member 28/8/02 #8 בעיקרון בכל חנות הדפסה על חולצות בדרך כלל צריך להביא תמונה, או שיש להם שם כבר תמונה.
Y yags New member 28/8/02 #9 !!!!!!!!! כשנסעתי ליטליה בדיוטיפרי פגשתי מעריצה של מיקל והיתה לה חולצה שלו וניראה לי היה כתוב שם ONE MAN IN HISTORY
!!!!!!!!! כשנסעתי ליטליה בדיוטיפרי פגשתי מעריצה של מיקל והיתה לה חולצה שלו וניראה לי היה כתוב שם ONE MAN IN HISTORY