יש לי שאלה

י צ ח ק י

New member
יש לי שאלה

מותר באמצע הסיור לקחת הפסקה נגיד לקנות אוכל
ואם כן אני צריך להודיע על זה

תראה אם נשאר משהו הנידת למשל?

כאשר אתה יורד לרגע לקיוסק לקנות לך משהו ומיד חוזר אין עם זה בעיה אבל עם אתה יורד\יורדים ליותר זמן מהניידת רצוי א לחנות אותה ממקום מסודר כגון חניה וכו ולהודיע ליומן שאתה\אתם יורדים לחצי שעה להתכלכל=
=
=
ושאתם או בההזנה עם מכשיר קשר נייד או שאתם עם
ותשארו מספר שלו בתאבון.

מתנדב

New member
נושא הכלכלה........

צוות שיוצאים לסיורים, יכולים לקחת הפסקת כלכלה לאיזה חצי שעה, ויש להודיע על כך ליומנאי. אם יש לכם מכשיר נישא, עדיף לקחת אותו ולהשאר בהאזנה, ואם לא אז פלאפון.

ישראל26

New member
אין שום בעיה גםשוטריםאוכלים לפעמי

אין שום בעיה לרדת לאכול - אבל רצוי להיות בהאזנה , ודרך אגב גם שוטרי סיור בילוש יס"מ וכו אוכלים לפעמים ... ודרך אגבג אצלינו אין מניעה למתנדבים לאכול בחדר האוכל המשטרתי או בבית השוטר (אבל תשתדלו לא להפוך את זה לשיטה שלא יתקעו בכם עיניים - באים למשמרת לאכול על חשבון המשטרה באופן קבוע ...)

מתנדב

New member
ישראל, אני זוכר כשהייתי יוצא למוס"ח

או לתח"צ, אז בצהריים הרמ"ס היה רואה אותנו בתחנה, ומבקש מאתנו שנכנס לכלכלה, (המתנדבים היו מתביישים בהתחלה, ובזכותו הוא דחף אותנו שנלך לאכול). אבל בלילה שאין כלכלה אז אם אתה יורד לאכול, כדאי להשאר בהאזנה.

לרדת לכלכלה כמה טיפים...

ב"ה אהלן חברים, בשביל לרדת לכלכלה היום, קבלו כמה טיפים: 1) התקשרו למקום שהחלטתם לאכול בו הזמינו את מה שבא לכם ותקבלו הערכה של זמן מתי האוכל יהיה מוכן. 2) לאחר שיש לכם הערכה של זמן, הודיעו בקשר לימנאי שבשעה .... אתם בהפסקה ל.... 3) השתדלו לאכול ´זריז´... (לא צריך לשבת שעה היות וגם לנו מותר לאכול) 4) השארו בהאזנה לגל - במקרה שיש משהו צמוד אליכם, ´תחטפו´ את הקריאה גם אם אתם באמצע ביס... 5) רצתם לקריאה באמצע? נסו לארוז את מה שאפשר, לשלם (ולקחת עודף!) 6) אפשר להמשיך לטחון בדרך, ולהקפיד על החזרת הניידת נקיה את המתנדבים הבאים לא מעניין מה אכלתם, ובאילו נסיבות... 7) במידה ואתם אוכלים במקום, ואתם באזנה, השתדלו שלא כל הסביבה תשמע את הגל... (הנמיכו ווליום) 8) התנהגו בנימוס כיאה וכיאות לשוטרים בתפקיד (אתם מוגדרים כשוטרים!) 9) סיימתם לאכול? לבריאות! השאירו מקום נקי, גם אם יש שרות של ניקיון שולחנות אחרי האוכל... (תנו דוגמה!) 10) הודיעו לימנאי שסיימתם, ונסו להלשים קריאות (במידה ויש כאלה) על מנת לתת לחברה אחרים לצאת גם להציל את קיבתם המקרקרת...! בהצלחה לכולנו Kיציקון

אפיגר

New member
טיפ

א. המשמרת של הצוות שלי זה משמרת ג´ (לילה) אין חדר אוכל, אז אוכלים בצהריים בתחנה על חשבון המשטרה לא חסר אוכל,וחוץ מזה תמיד ימצאו להם השוטרים איזה צורך בהסעה ובכלל שאמא שלי לא תשמע שמאז שהפריטו את חדרי האוכל לחב´ מזון מבחוץ האוכל הרבה יותר טעים מי שלא ניסה שיכנס ויצא שבע. ב. מה שאנחנו עושים אנחנו קונים בלילה לחמניות חמות וטריות וסלטים וכל מיני דברים טובים מחנות שפתוחה 24 שעות מצטיידים בכלים חד פעמיים מהחנות והולכים לשבת על שולחן וכסאות במקום שקט ומתצפתים על הסביבה שכך הרווחנו פעמיים. ג. אם לא בא לכם ללכת לאירוע מסויים ואתם לא מתנדבי תנועה שאתם כמובן באמצע רישום דו"ח, תגידו שאתם בכלכלה עד אירוע שיותר מעניין אותכם. ד. ועכשיו רציני, שאתם יושבים בחנות ואוכלים תשלמו מייד בהזמנה, שיתכן שיקראו לכם לאירוע דחוף ותשכחו לשלם ובעל החנות יכול לעשות סקופ טוב על חשבונכם. ה. אל תיקחו שום דבר בחינם אפי´ שאתם מכירים את הבעה"ב מסיורים קודמים שלכם, יתכן שיהיה אירוע שיצטרכו לעקב אותו ואז לא נעים. שלום לכם אפיגר

מתנדב

New member
אפיגר, בזה אני מסכים אתך שעדיף לשלם

בזמן שאתה מזמין את האוכל, שאם יכנס אירוע ליומן, תמיד תוכלו לצאת מיד לאירוע. זה נראה שאתם חוגגים, פותחים שולחנות, כל הכבוד

אפינגר, עושה חשק לצאת איתך לסיור!

ב"ה בא נמנגל ביחד (תוך כדי תצפית) ... אתה בחור כלבבי :)))

ישראל26

New member
חינם ?!עילה לקתץ או מחש תזהרו..

שלום לכולם !! כידוע לכם -כאשר אתם במשמרת אתם נכללים בסד"כ המשטרה ונחשבים בתפקיד -כמעט כמו שוטרים . ש-זה אומר התנהגות ונורמות של שוטרים ולא של אזרחים - במיוחד אם אתם מזוהים עם אפודים מכשירי קשר או הצגתם את עצמיכם בתור מתנדבים . ואז זה אומר שאסור לכם לאכול בחינם או לקבל יחס עדיף , תזהרו במקומות שאתם בוחרים להכנס אליהם לאכול או לקנות וכו - כי יתכן שתפלו לאיזה מאתר -או בינגו או כל מקום שלא "מזוהה " במיוחד עם המשטרה ותתנו לו אמתלה להשמיץ אותכם או להגיש נגדיכם תלונה סתם בכדאי לנגח או על קבלת טובות הנאה וכו ´. וסתם לידיעתכם -במידה ומוגשת נגדיכם תלונה -אתם תחקרו כמו שוטרים במשרדו/משרדה של הקתץ או במקרה היותר גרוע - במח"ש וחבל להתחיל הליך ארוך של חקירה שיתכן ויגרום לזרקיתכם מהמערכת , שם רע למשטרה ולמתנדבים -ואולי אפילו פתיחת תיק פלילי נגדיכם ... יצגו את המשטרה בכבוד !!! תודה !

י צ ח ק י

New member
ישראל אני לא חושב כמוך שכדאי לאכול

בחינם תראה את התגובה שאפיגר כתב ותבין למה

למעלה