יש לי שאלה

JOZI1

New member
יש לי שאלה

אם אני לא בפורום הנכון לשאול שאלה זאת אנא הפנו אותי לפורום בנושא. אני אחת שתמיד מסתובבת עם בקבוק מים רק מלהסתכל עליו אני נהיית צמאה,אך לאחרונה (כבר כמעט שבוע) אני לא מרגישה צמאה כלל. תמיד שקמתי בבוקר היובש בגרון הציק והייתי חייבת לשתות פתאום לא אפילו בזמן האכילה אני מרגישה שאני יכולה להיחנק מהאוכל ולא לשתות. אני שותה בכוח כי אין ברירה אני לא רוצה להתייבש. אני שותה בכוח ככה שזה ישתווה לאיך ששתתי מקודם ככה שלא חסרים לי נוזלים בגוף לדעתי,אך יש לי כאבי ראש וצורך בשינה מרובה. הייתי רוצה לדעת למה כל זה קורה והאם יש צורך לפנות לרופא. תודה

ינוקא1

New member
כנראה שזה בגלל הקור

ואני לא חושב שצריך להכריח את הגוף לשתות אם אין חשק.

0 אור 0

New member
כדאי בהחלט לעשות בדיקות

ולו רק כדי להיות שקטה, אני מאד ממליצה לעשות בדיקות כלליות (דם, שתן) ועם קבלת התוצאות לעשות גם אבחון הוליסטי (נטורופתי, סיני או אחר) מלא שינסה לבחון אתך מה המקור לכאבי הראש , לצורך בשינה ובכלל לשינויים שחלו אצלך, בינתיים לא ממליצה להכריח את עצמך לשתות. הסימן הטוב ביותר לדעת אם את שותה מספיק זה צבע השתן - אם השתן בהיר, אז סימן שאת שותה די. עד שתקבלי יעוץ מקצועי יותר ממוקד תשתי מספיק (אבל לא להכריח), תקפידי על מנוחה מספקת, על פעילות גופנית מתונה, על אכילה יותר בריאה ותנסי לבחון מה קורה לך בחיים שיכול להשפיע על התחושות הפיזיות (מתח? , לבטים? , שינויים גדולים?)

למעלה