יש לי שאלה

את הכנסת את עצמך למקום

לא הכניסו אותך. את הצעת עזרה שלא ביקשו ממך. היית איכפתית. לדעתך. יש שיחשבו שצוטטת והאזנת לדברים לא לך. יש שיחשבו שפלשת. ואת הכל את!!! הסקת!!! זה הכל את. את חשבת שהיא צריכה עזרה את חושבת שהיא מזלזלת בך לכן את תתייחסי אליה בדרך... ואז היא... והנה כעס ומריבה על הסקת מסקנות בדרך גרועה מאוד. אל תסיקי מסקנות על רגשות של אנשים שאפילו לא קרובים אליך. את עושה לה ולעצמך עוול גדול

efraty32

New member
תגובה

אז זה בסדר או לא בסדר הכונה הייתי בסדר ששלחתי לה מייל או שלא הייתי בסדר האם אני צריכה להכות על חטא

כן

פחח

רק לי להכות על חטא עושה אסוציאציה של נזיר מכה בעצמו בשוט מגלב? לא, לא נראה לי שלהכות על חטא יעזור לשנות משהו, למה שיש היום - איך זה מקדם אותנו... ? העיסוק באשמה לא מעניין. באמת. קחו את המילה שלי בעניין, יש לי חיים האפרעתי32, פעם הבאה לא, תהיה מסקנה מספקת לדעתי

כלעוד

New member
כנ"ל, כמו פועל. רק פעם הבאה אל תעזרי כאן,

כנראה שאין עניין בעזרה שלך. תנתבי את האנרגיה למקומות שתוכל להועיל באמת,לך ולסביבתך.

פאמקי

New member
לא ממש הצלחתי

להבין את ההודעות האחרונות, אך האוירה לא ממש מרגישה לי נעים... אם ההרגשה מוצדקת או לא, בואו נמשיך וננסה לשמור על דיון ענייני ומכבד.

נראה לי

שכל עוד התכוונה שבמקום לעזור לאחראית שלה שתפנה את רצונה הטוב לעזרה לערוצים מתאימים (נניח להתנדב בער"ן וכד') אצלי כל אופן לא היתה שום כוונה ליצור אוירה לא נעימה בשום מקרה, עימך הסליחה

כלעוד

New member
בדיוק.

לזה התכוונתי. תודה...
הרי אי אפשר להעביר קשישה בכוח את הכביש, גם אם אתה צופה מצטיין. זה שיעור עצום לדעתי, לדעת מתי לעזור ומתי לא, אבל זה כבר נושא בפני עצמו. מבחינתי העיקר שהבחורה שהעלתה את הבעיה תרגיש יותר טוב עם עצמה, ותצליח לזוז הלאה, בלי להיתקע בסרט מיותר. בנות נתנו לה כאן משוב פנטסטי לדעתי. פשוט גאוניות כאן. אוף כמה שכל...

פאמקי

New member
הבעיה העיקרית

היא בדיוק זו- ההתמקדות של אנשים אם עשו נכון או לא נכון. עזבי, כפי שכבר נאמר בהמון צורות- קיבלת המון נקודות למחשבה, תתעמקי בהן. אל תתמקדי בטפל. העיקר הוא להבין על מה יש לך שליטה ועל מה לא. ועל איך היא מגיבה- אין לך שליטה.

כלעוד

New member
לדעתי עשית בסדר גמור.

רק עכשיו כדאי להרפות מהעניין. לנוח מזה קצת. שיהיה לך אוויר ודברים משמחים וטובים ומעניינים לך.

כלעוד

New member
אפרתי 32, רק אם בא לך לענות ואין בכך משום

חדירה לפרטיותך. האם יש לך רגשות רומנטיים כלפי הבחורה? מה הבעיה שמאחורי הבעיה? אם יש כזו. התחושה שאת שרויה במצוקה מסוימת, ואולי אם נראה את כל התמונה נוכל לעזור יותר, לייצר פתרונות מדוייקים.

efraty32

New member
תגובה

כן יש לי רגשות כלפי הבחורה הזו בגלל זה לקחתי את זה בצורה די קשה......

כלעוד

New member
אם כך לדעתי אפשר לפרק את הדילמה לשלושה

נושאים מרכזיים: 1. הושטת עזרה, אשר נתקלת במה שנדמה ככפיות- טובה. על כך לדעתי ענו לך מאד בהרחבה כאן 2.מערכת רגשית במקום העבודה, נושא כאוב ומעיק, לרוב בעייתי 3. המערכת הספציפית הזו, ומה קורה לך שם. אם תרצי, תוכלי לשתף עוד. ואם אפשר - יעזרו. בינתיים חיבוק גדול. שלומית

למעלה