יש לי שאלה-

Hollywood 210

New member
יש לי שאלה-

עד כמה הפרש שנים זה דבר משמעותי מבחינת הסתכלות בציבור החרדי? ושלום
אתם כבר מכירים אותי אני חושבת :)

צריך לבדוק

לפי דעתי גם 6 שנים זה בכלל לא משמעותי. אבל צריך לבדוק כל ענין לגופו

קליט

New member
יש את העדפה של כל אחד , בעיקרון

עד 10 שנים לטובת הגבר זה אפשרי אם מזהים התאמה, ובמיוחד אם הבחורה היא מעל סביבות 25 (כי שניהם בוגרים! אז זה לא קריטי אם הבחורה בת 25 והבחור הוא בן 35) הפרש גדול יותר מ10 שנים - זה לא מומלץ . אם הבחור קטן יותר מהבחורה בשנה שנתיים וכן אם הבחורה מבוגרת יותר מהבחור בשנים ספורות זה בסדר בעיקרון .

השידוך שמבוגר ממני ב12 שנה

יש הרבה אנשים שלא מתאים להם הפרש כזה ואני מבינה את זה. בשבילי, הפרש של 12-13 שנים הוא המקסימום שאוכל לקבל וזה באמת מה שקרה ביני ובינו. פגשתי כמה וכמה גברים בחיי. משנה-שנתיים מעליי ועד 12-13 שנים מעליי. וראיתי שאני מתחברת לגברים מבוגרים יותר,בגלל שהמנטליות שלנו דומה. בדרך כלל גבר כזה ואני נחפש אותם דברים בחיים,מה שלא מצאתי אבל גברים בגילי,ואפילו מבוגרים ממני במעט. כל זה לא בא לומר שגברים בגילי או קצת מעליי אינם בוגרים(כל מקרה לגופו),אבל למדתי שלי זה לא מתאים..נכוותי הרבה מאנשים כאלה,שאולי אומרים שהם בוגרים אבל לא באמת מחפשים להתחתן,אולי לצאת,לא בוגרים נפשית ולא יודעים איך להתנהג לאישה ואיך להתנהל בקשר. הוא אומר שאני יותר בוגרת מבחורות מבוגרות יותר שהוא הכיר,אז אני מניחה שאנחנו משלימים אחד את השני בקטע הזה

למעלה