יש לי שאלה

VampireLust

New member
יש לי שאלה

למה כל כך מעניין אתכם מה הנשמה שלכם "רוצה"? למה לחלק את עצמינו לחלקים ולסבך את החיים?! לא הכי טוב להתחבר לקול הפנימי ולזרום עם מה שאנחנו מרגישים שהוא נכון לנו? גם כשאתם שואלים מה הנשמה שלכם רוצה אתם במודע או לא במודע שוללים מעצמכם את חופש הבחירה לדעתי חבל...

snoopytush

New member
לדעתי קול פנימי זה הקול של הנשמה

מי שקשוב לקול הפנימי קשוב לנשמה שלו

VampireLust

New member
אז למה הקול הפנימי יכול להגיד משהו אחד

והמתקשרים מקבלים בתיקשור שהנשמה רוצה משהו אחר?

snoopytush

New member
אני חדשה בתחום ולא מומחית אבל

בעיקרון אני חושבת שמתקשרים הם יותר כלי יעוץ הם לא אמורים להגיד לך מה לעשות רק ליעץ לך בהתאם לשאלה ובהתאם לכיוון שאת בוחרת. אם את למשל שואלת על זוגיות אז לייעץ על זוגיות אבל לא להגיד לך שהנשמה שלך רוצה זוגיות או משהו כזה כי זאת כבר כפייה מחשבתית ברמה מסויימת. המטרה היא לעזור לאדם לא ליצור אצלו תלות ולכן כוח ההחלטה צריך להיות צל האדם

snoopytush

New member
וכשאני אומרת חדשה אני מתכוונת

רק מתחילה להכנס בצעדי תינוק לתחום אז אל תצפי ממני לידע מפליג בנושא...

snoopytush

New member
למרות ש*הסתייגות מסויימת*

זה גם באחריות האדם. אם הוא שאל מה הנשמה שלו רוצה וקיבל תשובה אז זה באחריותו מה לעשות עם התשובה והאם היא נשמעת לו מתאימה או לא. קיצר צריך לכוון את השאלות בחוכמה...

רותי 11

New member
VampireLust היקרה כמ ושנאמר לך כאן

הקול הפנימי הוא באמת קול הנשמה אין הפרדה בין הנשמה לבינינו אנחנו חלק אחד זה שאנחנו חושבים אחרת זה עדיין לא עושה את זה ככה. ולשאלתך למה הקול הפנימי אומר משהו והמתקשרים אומרים משהו אחר? זה פשוט מה שאת שומעת כקול פנימי הוא "מצופה" בהרבה פחדים שמלוווים כל אחד מאיתנו בהתליך שנקרא החיים, ולא תמיד אנחנו שומעים את זה חלק, כששואלים מתקשרים והם אומרים שאת אמורה לדוגמא להביא ילדים לעולם זה משום שזה משהו עם פוטנציאל ואת כרע לא נמצאת במקום שמממש את אותו פוטנציאל הקול הפנימי עונה לנו לאותו רגע בלבד

VampireLust

New member
האמת לי לי לא נראה שהוא עונה רק לאותו הרגע

(אצלי לפחות) ושוב אני אומרת שזה מיותר וטיפשי לשאול "מה הנשמה רוצה"

למעלה