יש לי שאלה...

Papito

New member
יש לי שאלה...

למה מפלגות השמאל הקיצוני (חד"ש,ושאר הסיעות הערביות) תמכו בחוק, הרי הם לא אמורים להיות בכל מה שנוגע לתחום החברתי לשאוף לשיוויון המוחלט וכל מה שהם רוצים לראות בעינהם זו דמוקרטיה וחופש ובכל זאת הם תומכים בחוק כ"כ לא שיוויוני?? זה נורא הרגיז אותי!! אני נורא אשמח אם מישהו יענה לי כי זה נורא מרגיז אותי וגורם לי לחשוב שחוץ משינוי ומרץ באמת כל השאר מפלגות פוליטיות נטו אז..למה השמאל הקיצוני תמך בחוק לעזאזל??

whopper

New member
על פי הגדרתם - לפחות כך הבנתי

הבחורים הצדיקים הנ"ל - פשוט נגד גיוס בחוק על כל השלכותיו. לפי פירשוני - להגדיל את הפילוג בעם. זה לא נראה לכם מוזר ששוב ח"כים ערבים קובעים לנו את סדר היום - והפעם בנושא שאינו קשור אליהם כלל??? יום טוב

Papito

New member
נשמע הגיוני..ולמה...

ר"המ שנה שעברה אמר שהוא לא יוכל להצביע בעד חוק כזה כי הוא חייל וידע מה זה ומצפונו לא מאפשר לו ואילו ברגע האמת לא רק שהוא מצביע בעד הדבר הזה אלא הוא גם כופה על כל מפלגתו (הידועה לשמצה) להצביע בעד הדבר הזה??

Papito

New member
אין פה מקום לציניות

אני באמת מבקש תשובה לא יודע מה איתכם אבל אני רותח מזעם

whopper

New member
לרתוח מזעם????- למה?....

שמעתי פעם: "לכעוס זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים". אני בטוח שאתה מכיר... אין בי כעס על אף אחד מחברי הכנסת - גם לא מהחרדים. במצב בו הייתי נבגד ע"י חברי בצורה שכזו - הייתי מאוכזב קשות, אבל כשאין ציפיות אין אכזבות. הרי לא באמת חשבת שהחוק ידחה? שהח"כים נחרדים יוותרו מרצונם על החוק ויקראו ליקירהם לדגל? שרה"מ יפרק את הממשלה על החוק הזה או על כל חוק אחר? אני לפחות - לא חשבתי. אם כך על מה אתה כועס היום שלא כעסת אתמול? מה שונה היום? ואולי חשבת שהם יפתעו אותך אחרי הכל.... תבין, כמו שאני רואה את הדברים: אתה ואני אזרחים סוג ב´. נקודה. ככל שנשלים עם העובדה הנ"ל יהיה לנו סיכוי לשנותה. השלב הראשון הוא ההשלמה. אין לנו לראות את עצמו כשווים להם, אנחנו לא. אנו סוג ב´, הכוח העובד והמדמם. אנו צריכים לריב על הזכויות שלנו כמו בכל שלטו גזעני אחר הטוען לדמוקרטיה - דהיינו בכל דרך אפשרית. ויש את הדרך המהירה לסיים את שלטון החרדים הנ"ל - הוא פשוט לא להתנגד. כמו שנאמר כאן פשוט הטפיל יגדל על המארח, עד שהלז יפול. מהירה - כן, סימפתית - לא. לדעתי ודאבוני - נראה לי כי הדרך השניה היא התרחיש ההגיוני יותר, אך עם ההתנגדות - היא אפילו מהירה לא תהיה... יום טוב וללא לחצים (פשוט תזרמו עם זה....)

למעלה