יש לי שאלה

yosef 30

New member
דיון מעניין מאוד ומעורר מחשבה

יש לי שאלה. אתה אומר שכשאתה נכנס לשיחה אישית עם האדם אתה פחות מרגיש את החרמנות. מדוע אחרי מפגש שבו יש שיחה מאוד טובה - המפגשים לא ממשכים להתקיים. למה זה נעצר רק באותו ערב.
לפעמיים כשאנו מנהלים שיחה אנו חושפים הרבה חלקים מעצמנו ויכול להיות שבתת מודע אולי נוצר איזשהו מחסום פנימי המפחד שייראו אותך עכשיו במצב אינטימי מיני, וייראו משהו אחר
לפעמיים כשלא מכירים אותנו מעבר להכרות הפיזית, אנחנו נשארים ומסתתרים מאחורי המיניות עצמה. לא אכפת לנו מה ייחשבו אחר כך הם ממילא לא מכירים אותך. אך אחרי שיחה ואחרי הפתיחות כבר מכירים יותר ממך ושם כנראה נוצר ניתוק ריגשי-מיני. אתה אומר שאתה לא מפחד לומר שאתה הומו אך בארון. בארון מול מי
החברים הקרובים שלך יודעים
המשפחה יודעת
מישהו מהאחים אחיות יודע עליך
לילה טוב יוסף.

Olivie

New member
היי לכם חברה יקרים!

אני רציתי להגיד לכם תודה רבה על הזמן שהקדשתם כדי לכתוב לי את התגובות האלה. אתמול בערב הצלחתי לפתור את הנושא באמצעות התנסות, ואני שמח לבשר לכם שמצאתי את התשובה הזו ואני מבין שבעצם הכל בסדר גמור!
תודה לכם ויום נפלא!

yosef 30

New member
רגע...שניה... אל תשאיר אותנו במתח.

ראשית אני שמח בשבילך שעכשיו את רגוע. אני חושב שההודעה שהעלית כאן הייתה מאוד כנה ואמיצה - לפחות בעייני.
קיבלת כאן הרבה אפשרויות על איך להסתכל ולהבין את הבעיה שהצגת. ואני שמח שייצא מזה רק טוב. אך שתף אותנו, מה גילית, מה הבנת, מה השתנה.... משהו
יום נפלא גם לך
יוסף.

למעלה