יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

או בעצם כמה שאלות... אתם מדברים על ג´סי ולידתה ומזכירים את זה שדיברתם עם בעלה ושיש לכם את מספר הפלאפון שלה. מי שהתקשר לג´סי ודיבר עם בעלה הוא מכר שלה בלי כול קשר לפורום או שכאן הכרתם והחלפתם טלפונים? ועוד שאלה... מהודעות שלכם ניתן להבין שרבים מכם מכירים את משפחותיהם של כמה חברים בפורום. אתם נפגשים לעיתים קרובות כול חברי הפורום ומבלים יחד? אתם פשוט נשמעים לי כול כך חברים שקשה לתאר שנוצרה חברות שכזאת רק ע"י כתיבת הודעות. כמה חברים פה גורמים לי לחשוב שהפורום הזה הפך לחלק בלתי מבוטל מחיים וזה נראה לי דבר מקסים כי גם אני נורא אוהבת את זה.

ניקולי

New member
ענבלוש ממוש

הקשר שנוצר בפורום הזה הוא פשוט מדהים..והכל בזכותה של חברתינו ג´ס שכעת ילדה והיא לא איתנו ברגעים אלו..אבל אני בטוחה שבלב ובנפש היא כן איתנו כמו שאנחנו איתה. נכון, קצת קשה להאמין שנוצר קשר כזה חם..אני למשל בין הוותיקים ואני יכולה לאמר לך בוודאות שאכן כך.. כל יום אני מתפעלת מחדש מהפורום. אצלי למשל היו שני מפגשים אצלי בבית.. (אומנם לא היינו רבים בהתחלה) אבל מי שבא בא..והיה כיף לא נורמלי..מפגשון קראנו לזה.. נשמח אם תשתתפי איתנו במפגשים הבאים לכשיהיו ושבת שלום
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

ניקולי היקרה וחבריי היקרים בפורום

אשמח להשתתף באחד המפגשים ולהכיר את כולם כי אתם באמת אנשים מקסימים ואני אוהבת את כולכם ומודה לכם על התמיכה בי, על ההקשבה ועל היחס החם. היום אני הרבה פחות עצובה ממה שהייתי לפני כמה ימים וזה בזכות אדם נפלא ומתוק שהכרתי בדיוק כשהסתיים הקשר שלי ושל רונן, והוא תומך, עוזר ומקשיב לי בכול פעם שהזכרונות שבים ויחד איתם גלי דמעות חדשים. אני חושבת שמצאתי ידיד מקסים ואני לא מתכוונת לאבד אותו לעולם כי אין הרבה אנשים מיוחדים כמוהו. אז תודה לכם על התמיכה והעידוד. אני אוהבת את כולכם ושולחת לכם נשיקה ענקית אוהבת
.

למעלה