יש לי שאלה ^^

נצח מאיר ברסלב - אתר חדש

שלום לכולם נפתח אתר חדש לישיבת נצח מאיר - ישיבה של חוזרים בתשובה בראשותו של הרב ויזנפלד ע"פ תורת רבי נחמן מברסלב. באתר תוכלו למצוא מאמרים,כתבות מעניינות,שיעורי תורה להורדה ועוד. בכל יום רביעי יועבר שידור חי באתר בספר ליקוטי מוהרן מפי הרב שליט"א בכל יום אנו עושים את מירב המאמצים כדיי שבאתר יהיה תוכן מעניין לטובת הגולש דעתכם חשובה לנו הנכם מוזמנים לעזור לנו לשפר את האתר בכתבות מאמרים ועוד... תודה מראש צוות האתר נצח מאיר קישור לאתר : http://www.netzah-meir.com

chen349

New member
יש לי שאלה ^^

בחו"ל באיזו שהי מדינה יש בית חב"ד. ואין שם הרבה יהודים בגלל זה אין בית כנסת.הם מתפללים בשישי שבת שם. עכשיו יש מישו מהמדינה הזאת שממש אוהבת את ישראל, את התורה ואת היהדות הווא רוצה ללכת לשם לפגוש את הקהילה ולהתפלל איתם [לא קבוע, כנראה חד פעמי, בשביל ההרגשה לראות איך זה]. האם הוא יכול? הוא היה בעבר בישראל הוא שם כיפה וכ'ו. יש אפשרות נגיד שהוא ילך בזמן שהם מתפללים בלי להתפלל? או שזה קשור לתפילה ספציפית בשבת והוא יכול להפלל ביום רגיל איתם? אני לא כל כך מבינה בזה חח ~ בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר ואם אפשר תשובות שיהיה לי קל להבין שפה קלילה חח ולא לכתוב הרבה.... זה מתיש חחח תודה מראש D::

chen349

New member
תגובה

הוא רוצה להתפלל איתם~ האם מותר לגוי להתפלל בבית חב"ד עם שאר היהודים כמו שאמרתי הוא ממש אוהב את היהדות וכ'ו לבקר אני יותר שמותר חח אבל להתפלל או להיות איתם בזמן התפילה?

I S A A K

New member
מותר להתפלל באותו חדר עם גוי

בתנאי שלא יהיו בחדר פסלים ,עם התכונתה לשאלה האם מותר לצרף גוי למנין,התשובה שלילית

chen349

New member
תגובה

שיש תפילה נגיד ערבית או מנחה וכאלה מותר לו להתפלל איתם?

למעלה